New Di(el)namo! Cine este anonimul francez cu care Andone vrea sa atace cele trei fronturi interne in acest sezon

In ciuda faptului ca de multi ani se vorbeste despre o reconstructie a clubului din soseaua “Stefan cel Mare”, dinamovistii nu au avut niciodata un plan concret de intinerire a lotului si nici nu par sa aiba de gand sa incropeasca unul prea curand. Astfel, bazandu-se pe aceeasi strategie mediocra de a transfera jucatori liberi de contract, Dinamo a pus ochii pe un fost coleg al directorului sportiv, Adrian Mutu: Claude Dielna.


Profil ambiguu

Pe numele sau complet, Claude Pierre Marie Delna evolueaza actualmente pe pozitia de fundas central pentru Sheffield Wednesday, echipa clasata pe locul 6 in liga secunda din Anglia. Desi se afla pe loc de play-off in Championship, gruparea din Sheffield nu pare sa aiba nevoie de serviciile aparatorului francez in varsta de 29 de ani. Dielna nu a evoluat in acest sezon in nicio partida in tricoul “bufnitelor”, desi ar fi avut numeroase oportunitati pentru a o face. Acesta a revenit in Anglia in vara anului trecut, dupa expirarea imprumutului sau de la Slovan Bratislava. Mai mult sau mai putin previzibil, francezul nu s-a adaptat nici in Slovacia, in scurta perioada petrecuta acolo, fiind “chinuit” de accidentarile care i-au ruinat sederea la Bratislava.

300.000 de euro este cota de piata a lui Claude Dielna, conform transfermarkt. com


In cautarea noului Puljic

Conform presei din Franta, directorul sportiv al lui Dinamo, Adrian Mutu, ar fi luat legatura cu fostul sau coleg de la AC Ajaccio, Dielna, pentru a-l convinge sa se alature “cainilor”. Informatia a capatat si mai multa credibilitate dupa ce antrenorul “alb-rosilor”, Ioan Andone, a declarat faptul ca interesul pentru fotbalistul francez este unul cat se poate de real. Chiar si asa, cu toate ca a evoluat in cariera sa pentru formatii precum Lorient sau Olympiakos Pireu, forma de moment nu pare sa-l recomande pe Dielna ca fiind urmasul lui Ante Puljic sau Miha Mevlja, fundasi care au intrat in inimile suporterilor dinamovisti gratie evolutiilor solide din defensiva.


Primul test, peste o saptamana

Dinamo va avea parte de un turneu de pregatire dificil in Estepona, Spania, in perioada 15-29 ianuarie. “Cainii rosii” vor disputa mai multe amicale impotriva unor formatii cu nume, inclusiv FC Zurich, fosta adversara a Stelei in actuala editie de Europa League. Primul meci de verificare pentru formatia lui Ioan Andone va avea loc marti, 17 ianuarie, de la ora 18:00, impotriva chinezilor de la Tianjin Teda, pe stadionul “Dona Giulia”. Terminand sezonul trecut pe locul 11 in Chinese Super League, formatia din Tianjin nu are nume grele in lot, spre deosebire de echipele de top din China, care au adus adevarate staruri din Europa pe sume colosale. Astfel, singurul nume important din lotul acestora este Fredy Montero, fostul jucator al lui Sporting Lisabona.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu