Din. Minsk – RB Salzburg: Vor avea oaspetii „aaariiipi..”?!

Meciul de la Minsk se va juca incepand cu ora 19:00. La pariuri, trupa sponzorizata de concernul Red Bull are prima sansa. Totusi, pe terenul bielorusilor nu se castiga usor!

Din. Minsk (Blr) – Red Bull Salzburg(Aut)

Antrenor la Dinamo Minsk este Vuk Rasovic, ce a preluat functia din 1 mai 2015. Din acel moment, in 19 partide jucate, Dinamo a inregistrat doar un esec! Medie foarte buna de puncte per meci: 2,50! Un procentaj asemanator a avut Rasovic si pe banca mai galonatului club Partizan Belgrad.

Pe plan intern, Dinamo Minsk se descurca foarte bine si in noul sezon, atacand pozitia de lider a lui BATE, pe care a invins-o recent in deplsare. In Europa, de asemenea rezultate excelente. Dupa ce a trecut cu 5-1 la general de trupa bulgara Cerno More, in turul 2 preliminar al Ligii Europa, Dinamo Minsk a reusit sa o elimine si pe Zurich. A castigat cu 1-0 in Elvetia, remizand apoi pe teren propriu, dupa prelungiri, scor 1-1.

Cu o valoarea a lotului de depasteste 50 de milioane de euro si cu performante europene notabile in ultimele stagiuni, Red Bull Salzburg este, asa cum s-a specificat, favorita a bookmakerilor in acest duel, dar si la calificare. In ceea ce priveste insa mansa tur sunt o serie de factori ce nu sustin pariul pe oaspeti. Aici vorbim in primul rand de absente, indisponibilii austriecilor pentru acest duel fiind multi si importanti: Hinteregger, Yabo, Damari, Nielsen, Djuricin si mai ales, Soriano, un golgeter innascut cu nu mai putin de 127 de goluri marcate in ultimii 3 ani!

De asemenea, o anumita lipsa de experinta din partea unui lot foarte tanar, ce s-a vazut si in dubla de UCL cu Malmo. Salzburg a pierdut 3-2 la general, dupa ce castigasera turul de pe teren propriu cu scorul de 2-0! Nici omogenitatea nu-i ajuta pe oaspeti,  dupa ce RB s-a despartit in vara de o serie de piese grele, in frunte cu Ramalho si Ilsanker.

Ponturi :
-Numarul de goluri – echipa adversa sub(1,5) cota 1,63
-Dinamo Minsk sau egal cota 1,65

(Boby. m)


Krasnodar- Helsinki: Razboiul ruso-finlandez a inceput! 🙂


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu