Dinamo – ACS Poli Timisoara, pregatiri inainte de derby.

Dinamo-Bucureşti-vs-ACS-Poli-Timişoara

Dinamo primeste vizita banatenilor, in ultimul meci al etapei cu numarul IV a Ligii I. Fluierul de start se da la ora 21:00, Marius Avram este centralul acestei partide, ajutat la cele doua tuse de Octavian Sovre si Mircea Grigoriu.

 

 DINAMO BUCURESTI

„O să fie o întâlnire plăcută cu Alexa, pentru că Dan a fost un jucător care a jucat la noi, a făcut performanțe cu echipa noastră, este un prieten drag mie”, a spus Ionel Danciulescu.

Ultimul hop inaintea “unicului derby”, meciul din aceasta seara ar putea fi primul de la inceputul sezonului in care Mircea Rednic s-ar putea baza pe un atacant de meserie, pana acum fiind nevoit sa improvizeze prin diferite mutari. Dupa egalul de la Ovidiu impotriva Viitorului de etapa trecuta, “Puriul” s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai, acesta a spus ca echipa a inteles ce vrea si sunt pregatiti 100% din punct de vedere fizic. La mijlocul acestei saptamani, Dinamo a invins Chindia Targoviste cu 2-1 prin golurile lui Fai si Gavrila, tehnicianul bucurestenilor titularizandu-l pe francezul Gnohere in atac.. O victorie la scor in acest duel, ar putea duce Dinamo pe primul loc al clasamentului. In stilul caracteristic al lui  Rednic, Dinamo va incerca sa puna presiune pe adversarii lor inca din primele minute, incercand sa speculeze orice eroare, avand tinerea de partea lor.

Echipa probabila(4-2-3-1): Cerniauskas – Feussi – Marc – Mevlja – Fai – Nedelcearu – Lazar – Petre – Vojnovic – Matei – Gnohere

 

 

ACS POLI TIMISOARA

„Mergem să jucăm la Dinamo, va fi un meci greu, adversarul e o echipă în formă bună, e neînvinsă în acest sezon. Față de sezonul precedent arată altceva, acum e condusă de un antrenor cu experiență, pe care îl apreciez. Mircea Rednic, mizează pe tineri, îi place jocul spectaculos, joacă dezinvolt.” a declarat antrenorul oaspetilor, Dan Alexa.

Moral bun pentru banateni dupa ce etapa trecuta au obtinut primele puncte in Liga I, invingand FC Botosani cu 1-0. Robert Elek si Ianis Zicu au fost protagonistii golului marcat de banateni in minutul 64 al partidei, printr-o faza de manual. In afara de absenta lui Canu, care isi exercita suspendarea de trei etape primita in meciul cu Pandurii, tot lotul este apt pentru deplasarea din “Groapa” cu marea rivala a timisorenilor. ACS nu a impresionat absolut deloc in aceste trei etape, toate partidele lor fiind foarte inchise..  O medie de 3 cartonase galbene pe meci, face din Poli o echipa destul de agresiva. Cu un antrenor care a fost fundas, Poli este cunoscuta ca o echipa ce isi betoneaza apararea, stiind sa ucida jocul in momentele cheie si cred ca un punct ar fi mai mult decat multumitor pentru Dan Alexa.

 

Echipa probabila(4-2-3-1): Pap – Belu – Luchin – Scutaru – Popescu – Melinte – Llorente – Hernandez – Boldea – Elek – Zicu

Usor avantajati datorita terenului propriu, dinamovistii vor cele trei puncte inaintea “clasicului” de duminica, in timp ce timisorenii vin la Bucuresti cu gandul sa nu piarda. De remarcat ca ambele echipe au terminat 0-0 dupa primele 45 de minute in toate confruntarile din acest sezon, golurile venind dupa prima jumatate. Perioada tatonarilor a trecut, antrenorii incep sa-si citeasca adversarele, iar duelurile de pe arena din „Stefan cel Mare” au adus mereu goluri si partide spectaculoase.

Pont: minim un gol se inscrie in prima repriza (1,40), iar la capitolul speciale as miza pe varianta cu multe cornere (1,70).

 

 

Winterthur – Wohlen: Gazdele favorite?

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu