Dinamo – ASA, primul derby al returului: Vezi ce castig iti aduce un pariu pe „caini”!

Infruntarea din Stefan cel Mare este programata sambata seara, de la ora 20:30. Premergator startului in returul stagiunii 2015-2016 de Liga 1, cele doua formatii sunt vecine de clasament. Dinamo este pe 5, cu 21 de puncte, oaspetii ocupand pozitia a 6-a, cu 19 puncte adunate. 

In tur a fost 0-0, una din cele 6 remize in 7 deplasari inregistrate de Dinamo in acest sezon. Un rezultat pozitiv contabilizat de „alb-rosii”, care de altfel s-au descurcat foarte bine in cele mai recente „directe” cu muresenii. In ultimele 8, Dinamo a pierdut o singura data, in returul stagiunii anterioare, pe teren advers. Un total de 5 victorii in aceste dispute.

La pariuri, Dinamo are prima sansa si in aceasta disputa. Cotele sunt insa echilibrate, asa cum ne asteptam sa fie si duelul din Stefan cel Mare.
Cei ce mizeaza acum la Netbet pe un succes al echipei gazda, pot castiga de 2 ori si un sfert suma investita! O cota imensa, 4.33 o are pariul pe victoria lui Dinamo, la minim 2 goluri diferenta! La 1x primim cotatia 1.35, 1.62 fiind cota pariului x2.

2.25 e la Netbet cota pariului 1 solist in Dinamo – ASA Tg.Mures. Pariaza la Netbet si intra in posesia BONUSULUI de 200 lei!

 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Tottenham – Liverpool: Debut cu dreptul pentru Klopp ?


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu