Doar pentru „CAINII” adevarati! Pariu in COTA 5.00 pentru ca Dinamo sa ia campionatul in viitorul apropiat!

E just sa constatam faptul ca situatia de la Dinamo este una cel putin sensibila. Chiar si dupa venirea lui Mircea Rednic, care incearca din rasputeri sa revitalizeze lotul, “cainii” nu arata cum trebuie. Cu toate acestea, timpul poate avea un cuvant important. Ar putea Dinamo sa cucereasca titlul in Liga 1 in urmatorii ani, dupa o pauza de aproape 15 ani?


Pariaza la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Cota 5.00 pentru renasterea “alb-rosilor”

Intr-un sezon in care Dinamo a „prins” doar play-out-ul, gruparea „Alb-rosie” se afla in plina reconstructie. Colonia de straini a lui Rednic nu are timp de integrare, pentru ca “Puriul” vrea rezultate rapide. Aceasta strategie poate fi un nou inceput de bun augur pentru “caini”. Daca nu in sezonul viitor, poate in urmatorul. Iar daca nici in urmatorul, atunci poate unul mai tarziu. Cert este ca, intr-un interval de trei ani, exista sanse realiste pentru a ne gandi ca Dinamo ar putea intra in lupta pentru titlu. In acest context, optimistii care cred in mana de fier si inspiratia lui Mircea Rednic beneficiaza la Betano de o cota de 5.00 pentru ca Dinamo sa castige titlul in Liga 1 pana la finalul sezonului 2022-2023.

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu