Dinamo, lider dupa etapa a 6-a: Pot cuceri „cainii” titlul? Vrem parerea ta!

Premergator stagiunii, putini fani ai echipei din Stefan cel Mare considerau ca favoritii vor reusi sa porneasca atat de bine in noul campionat. Acesta in conditiile unei noi campanii de achizitii putin spectaculoase, careia i s-au adaugat si plecarile unor jucatori importanti, in frunte cu Bilinski.

dinamofoto: fanatik.ro

Lot tanar si „ieftin”!

Singura certitudine parea a fi Mircea Rednic, un dinamovist pur-sange si un tehnician deja extrem de experimentat. „Puriul” nu i-a dezamagit! Cu un lot ce valoreaza, conform transfermarkt, doar 11.75 milioane euro, sub Steaua si Astra, dar si sub cel al unor formatii precum Viitorul sau FC Botosani, dar mai ales cu o medie de varsta de doar 23.4 ani, cea mai scazuta din Liga 1, Dinamo a plecat in tromba. La debut, o remiza alba in fief-ul vicecampioanei, ASA Tg.Mures, rezultat urmat de alte 5 confruntari fara esec, cu succese, acasa, contra gruparilor CSU Craiova, Timisoara si Voluntari si remize la Viitorul, dar mai ales, Steaua! Si asa se face ca dupa succesul din ultimul meci al etapei a 6-a, 3-0 cu FC Voluntari, Dinamo a urcat pe prima treapa a ierarhiei!

…dupa 8 ani de seceta?

Suporterii „cainilor’ sunt acum in extaz si viseaza la o imensa performanta, castigarea titlului,  dupa nu mai putin de 8 ani in care in vitrina clubului nu a mai ajuns niciun trofeu major. Au fost depasite, din cate se pare, si cele mai multe dintre problemele financiare, care i-au blocat si o noua participare in cupele europene.

Rivalalele par insa foarte pregatita sa-i supere pe fanii dinamovistilor. Steaua ramane inamicul numarul 1 si principala pretendenta la cununa cu lauri, dar sa nu o uitam pe Astra. Pe locul 2 in clasament si calificati in play-off-ul Europa League, dupa o dubla cu West Ham, giurgiuvenii par a fi intr-un varf de forma.

SONDAJ!

Noi va invitam la sondaj, adresandu-va o intrebare simpla. Dupa primele evolutii in stagiunea 2015/2016, considerati ca Dinamo are forta de a cuceri cel de-al 19-lea titlu din istoria clubului? Daca nu, care consideri ca va fi viitoarea campioana a sezonului?

Castiga Dinamo titlul in sezonul ’15/’16

 

Primele ponturi din tenis ale zilei: Alegem un pariu la Radwanska – Halep!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu