Dinamo: Pe ce loc vor termina „câinii” editia ’14/’15 de Liga 1?

DinamoDinamo are probleme, iar acestea nu sunt de azi de ieri. Formatia este in insolventa, iar sansele ca situatia financiara a acestui club de legenda al fotbalului romanesc sa se redreseze in urmatoarea scurta perioada de timp, sunt scazute.

Cu un lot subtire,  dar cu un antrenor inimos, Flavius Stoican, dinamovistii au pornit bine in actualul campionat: nicio infrangere in primele 6 etape! A venit esecul de la Botosani, dar si acesta a fost urmat de 3 runde in care „cainii” au acumulat 7 puncte. Formatia se afla in zona podiumului, iar fanii sperau deja la o performanta cel putin egala cu cea din stagiunea anterioara: locul 4.

Finalul de tur nu a fost insa la fel de bun. Dupa esecul clar cu Steaua, scor 0-3, a urmat o alta infrangere, cea cu Viitorul de pe teren propriu. Stoican a plecat, iar cu Danciulescu la timona, „cainii” au scos 4 puncte din dubla cu Gaz Metan si Petrolul. A venit insa socul de la Giurgiu, meci in care Dinamo a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din istorie: 1-6.

Dinamo va „ierna” pe locul 8, in spatele Botosaniului, echipa ce bifeaza doar al 2-lea sezon din istorie in Liga 1. 26 de puncte acumulate de alb-rosii, cu 8 peste prima formatie aflata sub linia retrogradarii. Si podiumul este insa departe, 7 puncte separand-o pe Dinamo de Petrolul.

Se anunta cateva intariri in retur si o posibila numire a lui Teja pe banca tehnica. Dar vor fi suficiente pentru a o readuce pe Dinamo in fruntea ierarhiei?

VOTEAZA AICI – Pe ce loc ver termina „câinii” in editia 2014/2015 de Liga 1?

Pe ce loc va termina Dinamo editia de Liga 1

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu