Dinamo, prima victorie din play-off! „Cainii” au invins CFR Cluj cu 2-0

Dinamo a castigat primul meci din acest play-off in fata CFR-ului, scor 2-0. Elevii lui Contra au inceput bine partida si au deschis scorul inca din minutul 21, in urma unei faze fixe. Rivaldinho a majorat diferenta de pe tabela cu o lovitura de cap. Pana la final, ambele echipe si-au mai creat cateva ocazii importante de poarta, insa scorul a ramas acelasi ca si la pauza, 2-0 pentru Dinamo. CFR a pierdut astfel dupa 8 ani in fata „cainilor”, in deplasare.

„Am facut cel mai bun meci de cand sunt eu antrenor aici. Azi am văzut acel spirit pe care vreau sa il vad mereu”, a spus Contra la finalul partidei. Vasile Miriuta, antrenorul clujenilor, a fost extrem de dezamagit la finalul intalnirii „E o infrangere dureroasa, asta e. Am pierdut o batalie, nu un razboi. Mai sunt sase jocuri. Obiectivul nostru nu a fost titlu. Obiectivul nostru a fost calificarea in play-off”, a spus tehnicianul ardelenilor.

Cine a mers pe mana noastra a avut numai de castigat! Ponturile oferite de redactia pariuri1x2.ro pentru aceasta partida au fost bifate toate!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu