Dinamo – Rapid, meciul zilei de sâmbătă în prima ligă a României. La Cupa Africii se anunță scântei între Nigeria și Camerun

Ziua de sâmbătă aduce în oferta Betano o multitudine de partide interesante din Liga 1, fotbalul european și Cupa Africii pe Națiuni. Arena Națională găzduiește un nou episod din derby-ul bucureștean dintre Dinamo și Rapid, pentru ca la Cupa Africii pe Națiuni ”finala” din optimi să se joace între Nigeria și Camerun, două pretendente la câștigarea competiției. În Germania, liderul Leverkusen caută să rămână fără înfrângere și după duelul cu Monchengladbach din această etapă.  Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Șase selecții, un singur bilet multiplu pentru o cotă de aproape 30

Din oferta Betano de sâmbătă, 27 ianuarie, am ales șase meciuri de fotbal, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

FC Barcelona – Villarreal (19:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

Barcelona a câștigat opt din cele zece meciuri disputate pe teren propriu în actual sezon de La Liga. Villarreal n-are nicio victorie în ultimele zece meciuri în deplasare, interval în care a încasat nu mai puțin de șase goluri. Ambele echipe au marcat în precedentele cinci meciuri jucate de Barcelona în campionat.

Leverkusen – Monchengladbach (19:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.87)

Bayer Leverkusen este liderul din Bundesliga și singura echipă din campionatul Germaniei care n-a pierdut niciun meci în actualul sezon. Leverkusen a câștigat 15 din ultimele 18 meciuri disputate în Bundesliga. Nouă din ultimele zece meciuri disputate de Monchengladbach în deplasare au avut patru sau mai multe goluri.

Dinamo – Rapid (20:00)
Rezultat final – Rapid (cota 2.02)

Rapid s-a impus în meciul tur cu un categoric 4-0, iar giuleștenii sunt favoriți la victorie și în duelul din etapa a 23-a din Liga 1 prin prisma poziționării din clasament. Giuleștenii ocupă locul al treilea și vin după succesul de acasă cu FCU Craiova 1948, scor 4-3, meci în care Rapid a revenit de la 0-1 și 1-2. Dinamo e penultima în ierarhie și a pierdut primul meci din acest an în campionat, 1-0 în deplasare cu Petrolul.

AC Milan – Bologna (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)

Cinci victorii a obținut AC Milan în ultimele șase meciuri jucate. Șase din ultimele șapte meciuri ale celor de la Bologna în Serie A au adus biletul verde pentru cei care au mizat pe piața ”ambele echipe înscriu”. În opt din ultimele zece meciuri disputate de AC Milan s-au marcat peste 2.5 goluri.

Nigeria – Camerun (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.62)

Intrate în Cupa Africii pe Națiuni printre favoritele la câștigarea trofeului pus în joc, Nigeria și Camerun sunt nevoite să se lupte pentru calificarea în sferturile de finală. Nigeria a pierdut doar un meci din ultimele 11 disputate. Camerun nu traversează o perioadă prea fastă, cu două victorii în ultimele opt partide. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de ”Leii neîmblânziți”.

Marseille – Monaco (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)

În patru din ultimele cinci meciuri disputate de Marseille au fost goluri de ambele părți (GG), o situație care s-a petrecut și în cinci din ultimele șase meciuri ale celor de la AS Monaco. În tur, Monaco s-a impus cu 3-2.

Cota 29.66

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 29.66 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.438,39 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 286,68 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

 

 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu