Dinamo – Steaua: Vezi care e favorita derby-ului de pe 22 noiembrie!

„Clasicul” fotbalului intern va fi abordat de cele doua rivale de pe pozitii apropiate. Cu un singur succes in ultimele 4 etape, Steaua s-a distantat din nou de prima pozitiei. Acum ocupa locul 3, cu 30 de puncte. In cazul unui esec in derby, trupa lui Radoi este egalata la puncte de Dinamo.

„Cainii” par a fi depasit esecurile drastice cu Craiova si Viitorul, meciuri in care au incasat 8 goluri! In ultima runda, o victorie extrem de importanta, intr-un fief dificil: 1-0 la Timisoara.

Evident, trupa lui Rednic tinteste un nou succes si in fata dusmanului de moarte, victorie cu dublu rol. Dinamo ar ramane astfel in zona podiumului, dar in acelasi timp, ar pune capata unei lungi serii de derby-uri cu Steaua in care nu a mai simtit gustul victoriei. In ultimele 12 confruntari directe, aici incluzand egalul alb din turul stagiunii, dar si partidele din Cupa Romaniei, Steaua este neinvinsa! In 9 dintre acestea, „alb-rosii” au fost invinsi!

Parerea bookmakerilor

Nici in disputa de duminica, 22 noiembrie, meci contand pentru etapa a 18-a de Liga 1, Dinamo nu porneste cu prima sansa. Totusi, cotatiile sunt foarte echilibrate. 2.90 este cota oferita gazdelor la victorie, in timp ce succesul Stelei va poate aduce de exact 2 ori si jumatate suma investita. Remiza este pretuita cu o cota de 3.15.

DINAMO – STEAUA – Cote NetBet
1 – 2.90, X – 3.15, 2 – 2.50

netbet_201511BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Favoritele la titlu in campionatele majore: Chelsea, Juve si sansele acestora!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu