Dinamo Bucuresti – Poli Timisoara: Vezi cum au ajuns cele doua finaliste sa-si dispute trofeul Cupei Ligii, alaturi de principalele cote!

Sambata, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Dinamo Bucuresti – Poli Timisoara, din final Cupei Ligii Romaniei. Formatia antrenata de catre Cosmin Contra este cotata drept principala favorita.


Sa, 20:00: Dinamo Bucuresti – Poli Timisoara
Cote Unibet: 1.31  5.15  9.25
» AI AICI AVANCRONICA SI PONTUL PE GOLURI!
» AI AICI AVANCRONICA SI PONTURILE PE REZULTAT SI CORNERE!

Parcursul celor doua formatii pana in marea finala

Dinamo Bucuresti a avut parte de un parcrus extrem de dificil pana in finala. Singurul tur in care „alb-rosii” au plecat drept principali favoriti a fost chiar cel inaugural, unde Dinamo a invins-o pe FC Voluntari cu 2-1. In faza sferturilor de finala sortii au adus-o in fata „cainilor” pe campioana din editia precedenta a Ligii 1, Astra Giurgiu pentru ca in semifinale elevii lui Cosmin Contra sa o elimine pe FCSB cu o dubla victorie (4-1 si 3-1).

De cealalta parte, echipa de pe Bega a avut parte de un culuar cel putin accesibil. Cel mai greu tur a fost chiar primul, in care timisorenii au invins-o pe campionata Romaniei, Viitorul Constanta (scor 2-1). In sferturile de finala si in semifinale Timisoara a trecut de doua dintre cele mai slabe formatii ale acestei editii din Liga 1, Concordia Chiajna (scor 2-1) si ASA Tg. Mures (scor 4-2 si 3-1).

Rezultatele precedente inregistrate de Dinamo Bucuresti in Cupa Ligii

Dinamo poate fi considerata o echipa ce a obtinut rezultate cel putin multumitoare in cea mai noua competitie interna a Romaniei. In sezonul precedent „cainii rosii” au fost eliminati in semifinale de Concordia Chiajna dupa ce trecusera in prealabil de Pandurii Tg. Jiu si CFR Cluj, in vreme ce in editia inaugurala Dinamo a ajuns tot pana in faza semifinalelor, unde a fost eliminata de Pandurii Tg. Jiu.

Alte cote Dinamo Bucuresti – Poli Timisoara

site


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu