Dispute incrancenate pentru Chelsea si Manchester United: Analize si ponturi

Chelsea Manchester UnitedDuminica plina de fotbal in Premier League: Chelsea si Manchester United primesc vizita celor de la Southampton, respectiv Tottenham, partide ce se anunta foarte interesante. Dupa infrangerea suferita de Manchester City la Burnley, „albastrii” au sansa sa-si mareasca ecartul, iar „diavolii” se pot apropia la doua puncte de pozitia secunda.

 

CHELSEA – SOUTHAMPTON – Cristian Ungureanu

Meciul care poate decide titlul in Anglia.Dupa esecul londonezilor de pe teren propriu din Champions League cu PSG, lui Mourinho nu-i mai ramane decat castigarea titlului in Anglia, obiectiv fata de care nu este deloc departe.

In etapa a 29-a din Premier League, Chelsea o asteapta pe Stamford Bridge pe ocupanta locului spate, Southampton. “Sfintii” au avut o ascensiune buna de la inceputul sezonului si asta datorita apararii. Defensiva lui Ronald Koeman incasand doar 20 de goluri, fapt pentru care a propulsat-o pe primul loc in BPL, la capitolul goluri primite.
Cu un avans de cinci puncte fata de Manchester City, dar si cu un meci mai putin, Chelsea nu-si mai permite sa faca pasi gresiti. Pe de alta parte sa nu uitam ca in meciurile “Albastrilor” ce s-au jucat dupa o etapa de Champions League, nu s-au marcat mai mult de doua goluri, exceptiea facand-o meciul cu Liverpool din luna Noiembrie. Acesta incheindu-se cu victoria londonezilor pe Anfield Road cu scorul de (1:2).
In sprijinul pronosticului pe care urmeaza sa-l dam, vine si modul pragmatic de abordare al meciurilor importante, al lui Mourinho. Portughezul fiind bine cunoscut pentru jocul la rezultat in detrimentul spectacolului.
Acestea fiind spuse, noi credem ca in duelul celor doua echipe conduse de Jose Morinho, respectiv Ronald Koeman, nu vom asista la prea multe modificari ale tabelei de marcaj.

Echipe probabile:

Chelsea (4-2-3-1): Cech – Ivanovic, Zouma, Terry, Luis – Fabregas, Matic – Cuadrado, Oscar, Hazard – Costa
Southampton (4-2-3-1): Forster – Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand – Wanyama, Schneiderlin – Tadic, Djurcic, Mane – Pelle.

Pont: under 2.5 (1.70)

 

MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM – Adrian Ostaficiuc

O pozitie pe podium pare din ce in ce mai aproape pentru Manchester United dupa victoriile cu Sunderland (1-0) si Newcastle (2-0), dar infrangerea din sferturile FA Cup, chiar pe Old Trafford, contra rivalei Arsenal (2-1) a provocat o rana adanca in tabara “diavolilor rosii”, iar partida cu Tottenham pare cea mai potrivita pentru reabilitarea in fata fanilor.

De partea cealalta, trupa lui Mauricio Pochettino ocupa locul al 6-lea, la doar 3 puncte de primul loc care duce in Champions League. Tottenham este printre cele mai inconstante echipe din campionat, avand o defensiva fragila, cu 39 de goluri primite in 28 de meciuri,  dar si cu o forta ofensiva insemnata, datorita celui mai in forma jucator din Premier League, Harry Kane, care ii „tine in spate” pe Spurs.

Duelurile dintre cele doua echipe sunte echilibrate, oferind goluri de ambele parti, exceptie facand meciul din tur, incheiat nedecis, 0-0. De 4 ani, United nu a reusit sa-i mai invinga pe cei de la Spurs.

Echipe probabile:

Manchester United: de Gea – Smalling, Jones, Rojo – Valencia, Herrera, Blind, Shaw – Mata, Rooney – Falcao

Tottenham: Lloris – Walker, Dier, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason – Townsend, Eriksen, Chadli – Kane

Pont: ambele marcheaza (1.70)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu