Djokovic și Alcaraz la un pas de reeditarea finalei din 2023

wimbledon 2024

Vineri, 12 iulie, sunt programate cele două semifinale în turneul masculin de la Wimbledon, două meciuri la finalul cărora sunt șanse mari să avem aceiași finaliști ca în urmă cu un an. Pe Betano, la turneul masculin de la Wimbledon, poți câștiga în avans prin intermediul ofertei de pariere ”Avans de 2 seturi”.

Ce este oferta ”Avans de 2 seturi

Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unuia dintre jucători, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci la Wimbledon doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Daniil Medvedev – Carlos Alcaraz (15:40)

Scorul la general între cei doi este favorabil lui Alcaraz, jucător care s-a impus de patru ori în cele șase dispute cu Medvedev. În 2024, Alcaraz l-a învins pe Medvedev în finala de la Indian Wells, în minimum de seturi. De altfel, cinci din cele șase dispute directe s-au decis în minimum de seturi.

În acest sezon de iarbă Alcaraz și Medvedev au câștigat câte șase meciuri din cele șapte disputate.

Alcaraz a revenit de la 1-2 la seturi în turul 3 contra americanului Frances Tiafoe, în timp ce Medvedev a profitat de abandonul bulgarului Grigor Dimitrov în optimile de finală.

Din acest motiv, Medvedev a petrecut cu două ore mai puțin pe teren decât adversarul din Spania.

Alcaraz este campionul de la Wimbledon, după ce în 2023 l-a învins pe Novak Djokovic.

Pentru Medvedev este a doua semifinală consecutivă la Wimbledon, unde n-a depășit niciodată această fază a turneului.

Lorenzo Musetti – Novak Djokovic (17:30)

De șase ori s-au mai întâlnit cei doi, Djokovic câștigând cinci dintre dispute. Singura victorie a lui Musetti a fost obținută de italian în turul 3 la Monte-Carlo din 2023. Djokovic și-a luat revanșa la același turneu în acest an, câștigând în fața italianului și la Roland Garros, după un meci de cinci seturi încheiat de sârb cu 6-0.

Djokovic are 4-0 record pe iarbă în acest an, jucând pe această suprafață doar la Wimbledon. Musetti a câștigat 12 din cele 14 meciuri pe iarbă.

Cu 24 de titluri de Mare Șlem în palmares, dintre care șapte la Wimbledon, Djokovic are prima șansă la victorie în meciul cu Musetti.

Italianul a pierdut cel puțin un set în fiecare tur disputat anul acesta la Wimbledon. În trei dintre cele cinci meciuri câștigate a revenit de fiecare dată după ce pierduse primul set.

Djokovic a cedat și el două seturi în meciurile cu Jacob Fearnley (turul 2) și Alexei Popyrin (turul 3), după care a trecut de Holger Rune în minimum de seturi.

Fostul lider mondial a profitat în ”optimi” de abandonul lui Alex De Minaur, având practic o zi de odihnă în plus. Musetti a jucat cinci ore în plus comparativ cu Djokovic la această ediție de Wimbledon.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Te uiți și pariezi la Wimbledon

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Wimbledon.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu