Dortmund – Wolfsburg, meciul zilei in Bundesliga!

Borussia DortmundDortmund – Wolsburg este unul dintre cele mai asteptate dueluri ale rundei intermediare, a 16-a stagionale, din Bundesliga.   Elevii lui Klopp s-au descurcat foarte bine in Liga Campionilor, dar au o stagiune interna mizerabila.

Contra lui Wolsburg, Borussia Dortmund lupta sa obtina doar al 4-la succes din aceasta editie de campionat. Cu un nou esec, de aceasta data in fata celei de-a doua clasate si “ajutata” de adversarele din subsol, n-ar fi exclus ca Dortmund sa “ierneze” pe loc retrogradabil!! Deja unul din aceste rezultate a venit, Stuttgart urcand in clasament pentru Borussia, dupa succesul de la Hamburg.
Fanii sperau in revirimentul echipei, dupa victoria cu Hoffengaim obtinuta acasa, acum 2 etape. Nici gand sa se intample acest lucru, in runda din weekend, Borussia Dortmund fiind invinsa la Hertha, formatie contracandidata la…retrogradare.

Si cu bune si cu rele

Wolsburg vine de pe locul secund, dar da in continuare dovada de o anumita lipsa de constanta. Astfel, dupa victoriile cu Gladbach si Hannover, „lupii” s-au impediat pe propriu teren de o destul de modesta Paderborn. Scorul meciului jucat duminica a fost 1-1. Wolsburg isi pastreaza avans de 6 puncte pe care-l are in fata lui Leverkusen, a doua clasata, dar cu un plus de maturitate si concentrare, diferenta putea fi chiar mai consistenta.

Echipele probabile

Gazdele nu se pot baza in acest meci pe jucatori precum Sokratis, Marco Reus si Henrikh Mkhitaryan.Oaspetii vor evolua fara Patrick Ochs si Felipe Lopes.

Dortmund : Langerak, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Kehl, Blaszczykowski, Gundogan, Bender, Aubameyang, Immobile

Wolfsburg : Benaglio, Rodriguez, Knoche, Naldo, Jung, Gustavo, Guilavogui, Perisic, Bruyne, Vierinha, Olic

Concluzii si pont

Din punct de vedere statistic, echipa lui Klopp pleaca cu un mic avantaj in acest meci. In ultimele 10 partide directe, Dortmund a obtinut 7 victorii iar Wolfsburg doar 2. Un lucru la fel de important, mai ales pentru pariori, este ca majoritatea acestor confruntari, ne-au oferit goluri multe, de ambele parti.
Dorinta enorma de victorie a gazdelor si forma excelenta in care se afla oaspetii, pot duce la scenariu asemanator. Varianta „ambele marcheaza” in Dormund – Wolsburg primeste o cota de 1.57.

(Iulian Neculita)

 

 

Rennes – Creteil: Datele partidei si un pont

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu