Doua cluburi din Premier League au decis scaderea salariilor, dar asta nu se vede in cote: „Treziti-va si vedeti calamitatea!”

Guvernul Marii Britanii incurajeaza firmele private sa reduca salariile angajatilor dupa o schema propusa, iar cluburile de fotbal nu fac exceptie. Era firesc ca pauza competitionala fortata sa afecteze echipele din esaloanele inferioare, dar iata ca si in Premier League se vad deja efectele pandemiei de coronavirus.

Primele cluburi de top care au luat decizia de reducere a salariilor au fost Newcastle United si Tottenham. Londonezii vor „taia” 20% din bugetul dedicat angajatilor, iar directorul Daniel Levy a oferit drept exemplu situatia din alte tari: „Cand aud sau citesc povesti despre transferurile de jucatori in vara, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, mi se pare ca oamenii trebuie sa se trezeasca si sa vada calamitatea care se petrece in jurul nostru. Chiar daca suntem al optulea club din lume in ceea ce priveste veniturile, aceste date sunt total irelevante pentru ca acest virus nu are limite.

Operatiunile clubului s-au oprit, iar unii dintre fanii nostri si-au pierdut slujbele, in timp ce multi dintre ei sunt ingrijorati de viitorul lor. Sponsorii nostri sunt ingrijorati de afacerile lor, iar partenerii media nu au nicio certitudine cand se vor mai juca meciuri, sau daca se va mai permite sa se joace in fata fanilor nostri. Clubul are un cost total anual pe pierdere de sute de milioane de euro. Am vazut ca unele dintre cele mai mari cluburi din lume, ca Barcelona, Bayern sau Juventus, au facut pasi pentru reducerea costurilor”, a precizat Levy.

Chiar daca Tottenham pare decisa sa reduca tot ce inseamna cheltuieli la club, echipa din Premier League este implicata in multe zvonuri de transferuri. Asta se vede si in cotele de la pariuri, pentru ca la Unibet puteti sa pariati pe mutarile care vor avea loc pana in toamna!

COTE PENTRU TRANSFERURILE DIN PREMIER LEAGUE

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu