JO: Dragulescu motivat sa castige singura medalie care ii lipseste din palmares: aurul olimpic

Ziua de luni, 15 august, este cea mai importanta pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio. La ora 20:54, Marian Dragulescu va participa in finala de la sarituri si speram sa ne faca o bucurie atat noua, cat si lui tinand cont ca e ultima sa sansa sa cucereasca o medalie olimpica.  


Rio: Dragulescu isi poate incununa cariera cu un aur

Medaliat cu bronza la acest aparat la Jocurile Olimpice de la Atena, in 2004, Marian s-a calificat in finala cu al cincelea punctaj. Gimnasul roman a obtinut 15.283, ceea ce nu e departe de rezultatul nord-coreeanului Ri Se-gwang, care a fost notat cu 15.433. Cel mai recent rezultat pozitiv pentru Dragulescu a fost obtinut la Europenele din acest an desfasurate la Berna. Atunci Marian a fost medaliat cu bronz in urma celor doua sarituri care i-au adus un total de 15.316. Doar aurul olimpic ii lipseste sportivului nostru dintr-un palmares extrem de bogat in medalii la competitiile europene si mondiale.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


In afara nord-coreeanului care e considerat principalul favorit, de luat in seama sunt medaliatii cu argint si bronz de la Londra. Atat rusul Denis Ablyazin, cat si ucraineanul Igor Radivilov s-au calificat in finala la sarituri cu punctaje mai mari decat cel obtinut de Marian. Oleg Vernyayev, medaliat cu argint la individual compus, si japonezul Kenzo Shirai sunt alti gimnasti care trebuie sa fie depasiti de Marian in ultimul act. Punctajele din calificari nu sunt extraordinare, dar cu siguranta vor creste in finala. Aurul la Londra a fost castigat cu 16.533, ceea ce e mult peste notele pe care le-am mentionat. Ii uram mult succes lui Marian!


Cote-sarituri masculin

Cotele propuse de Unibet pentru finala la sarituri sunt urmatoarele:

Aur Ri Se-gwang – cota 2.00, Locurile 1-3 – cota 1.25

Aur Denis Ablyazin – cota 3.00, Locurile 1-3 – cota 1.33

Aur Kenzo Shirai – cota 10.00, Locurile 1-3 – cota 1.65

Aur Marian Dragulescu – cota 11.00, Locurile 1-3 – cota 1.90

Aur Oleg Vernyayev – cota 11.00, Locurile 1-3 – cota 1.90


Sursa imagine: twitter.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu