Drumul spre Singapore: Clasamentele la zi pentru simplu si dublu feminin!

Surorile Chan –  a saptea echipa calificata la Turneul Campioanelor.

Surorile Chan Hao-Ching si Chan Yung-Jan s-au calificat la Turneul Campioanelor pentru prima data ca echipa. Hao-Ching va debuta la acest turneu, in timp ce pentru Yung-Jan, va fi cea de a doua participare, dupa ce in 2007 a participat alaturi de compatrioata Chuang Chia-Jung.

Va fi cea de a treia echipa formata din surori,ce va participa la turneu, dupa Serena si Venus Williams in 2009 si Katerina si Manuela Maleeva in 1986.

Cele doua surori au castigat trei trofee anul acesta, ele reusind sa se impuna la Pattaya (Thailanda Open), Cincinnati (Western & Southern Open) si Tokyo (Japan Women’ Open). Au mai disputat o finala tot la Tokyo (Pan Pacific Open) pe care au pierdut-o in fata cuplului Muguruza/Suarez.

Astazi de la ora 16:00 le vom putea urmari in finala de la Beijing, unde vor evolua impotriva perechii formate din Hingis/Mirza. Scorul la directe este 3-1 pentru Hingis/Mirza, toate intalnirile au avut loc anul acesta. La casa de pariuri Netbet, surorile Chan au cota 3.95 pentru un succes in aceasta finala. Cota oferita perechii Hingis/Mirza este 1.20.

Halep, favorita 1

In absenta Serenei Williams, retrasa din ultimele turnee ale anului, Halep a devenit favorita nr. 1 la Singapore. Simona este calificata deja la Turneul Campioanelor, alaturi de Sharapova si Muguruza. Sanse mari de a fi prezente la Singapore in competitia de simplu feminin, mai au Kvitova, Safarova si Kerber.

Turneul Campioanelor este programat la Singapore intre 25 octombrie si 1 noiembrie. 
Clasamentele WTA simplu si dublu, actualizate: 

clsing

 

 

 

 

 

 

 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Mizam pe preliminariile Euro 2016, cu ajutor cotelor oferite de NetBet!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu