„Du-te Dica”!? Vezi ce cota are antrenorul FCSB-ului sa fie demis pana la finalul anului

 

Desi era anuntata ca iminenta, in cazul in care formatia nu castiga titlul sezonului intern 2017/18, demiterea lui Dica de la carma FCSB-ului nu s-a mai produs. Tehnicianul a primit o noua sansa din partea patronului Gigi Becali, care si-a luat insa, de aceasta data, masuri de precautie. Conform presei, in contractul lui Dica a fost introdusa o clauza, conform careia acesta ar putea fi oricand demis, in cazul in care formatia nu este lider in Liga 1 sau daca nu se califica pentru grupele Ligii Europa. 

In aceste conditii, Dica va avea emotii extrem de mari in ceea ce priveste actualul loc de munca. Au fost realizate si o serie de schimbari pe placul antrenorului – trecerea la un sistem 4-3-3 sau inlaturarea lui Alibec, omul-problema din vestiarul formatiei – dar ramane de vazut cat de mult vor cantari acestea in jocul echipei, mai mult decat modest in majoritatea stagiunii anterioare si mai ales in meciurile cheie. In plus, nu se anunta un sezon intern cu nimic mai lejer decat anteriorul, in conditiile in care CFR Cluj, principala contracandidata a bucurestenilor, s-a intarit considerabil si in acesta vara, bifand de asemenea si primul trofeu stagional, Supercupa.

Pariu la cerere in cota 3

 

Tinand cont de toate aceste aspecte, redactia pariuri1x2.ro a propus agentiei Winmastes o varianta la cerere care-l are in prim-plan pe Dica si viitorul acestuia pe banca „ros-albastrilor”. Varianta gandita si trimisa pe adresa [email protected] se refera la concedierea terhnicianului pana la data de 31 decembrie 2018. Cota oferita de Winmasters, 3.00, ne demonstreaza faptul ca si casele de pariuri iau in calcul inlaturarea antrenorului, inainte de expirarea contractului.

3.00 are cota la Winmasters pariul „Nicolae Dica sa fie demis de la FCSB pana pe data de 31.12.2018”

Aceste variante la cerere pot fi accesate de toti utilizatorii Winmasters, din rubrica „pariuri speciale”. Mai mult, daca aveti o varianta proprie de pariu, tot ce trebuie sa faceti este sa o trimiteti pe adresa [email protected]. Bookmakerii vor analiza propunerea dumneavostra si in cel mai scurt timp o vor publica pe site-ul Winmasters, insotita de cota aferenta.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 2


Lasa un comentariu