Duel de la distanta pentru primul loc din La Liga | Aici ai avancronica si cotele rundei cu numarul 16!

Etapa cu numarul 16 din La Liga propune o lupta de la distanta intre primele clasate din Spania, Barcelona si Real Madrid. Cele doua mari rivale vor juca pe teren propriu, in fata unor formatii care nu ar trebui sa le puna reale probleme.


Cea mai atractiva confruntare din etapa cu numarul 16 din La Liga se va disputa chiar in deschiderea rundei. Atletico Madrid cauta sa se revanseze dupa esecul suferit in derby-ul cu Barcelona si sa obtina 3 puncte in deplasarea de la Villareal. Misiunea trupei lui Simeone nu va fi una simpla, avand in vedere faptul ca „submarinul galben” are un singur esec suferit pe teren propriu in acest sezon.

Barcelona primeste vizita celor de la Mallorca, meci care nu ar trebui sa le puna probleme catalanilor. Mallorca este cea mai slaba echipa din Spania in ceea ce priveste deplasarile, cu zero puncte acumulate in sase partide. Real Madrid este si ea favorita clara in duelul de pe teren propriu cu Espanyol, echipa pe care „Los Blancos” au reusit sa o invinga in 13 din ultimele 14 dueluri directe.

Derby-ul orasului Valencia este si el in programul etapei cu numarul 16. In cazul unui succes, Levante va reusi sa isi egaleze rivala in clasament.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Toate ponturile si biletele din La Liga pot fi gasite >>> AICI



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!



Urmareste pagina noastra de Facebook!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu