E al “ciocanarilor”! Fostul star din atacul lui Manchester United i se alatura super-trupei lui Slaven Bilic!

Dupa un sezon trecut absolut dezamagitor pe banca lui West Ham United, tehnicianul croat, Slaven Bilic, are planuri mari pentru urmatoarea stagiune. Dupa transferurile lui Joe Hart (ex-Man. City) si Pablo Zabaleta (ex-Man. City), gruparea londoneza a perfectat ieri si transferul lui Javier “Chicharito” Hernandez, de la Bayer Leverkusen.


A impresionat in Bundesliga

Incepandu-si cariera de fotbalist profesionist la clubul mexican Guadalajara Chivas, Javier “Chicharito” Hernandez are un CV de invidiat. Cumparat de Manchester United in vara anului 2010 pentru 7,5 milioane de euro, agilul varf mexican a impresionat inca din primele sale luni la gruparea “diavolilor”,  inscriind nu mai putin de 13 goluri in Premier League in primul sau sezon. Constant de-a lungul timpului, acesta nu a mai dat randamentul asteptat, dar, cu toate acestea, marele Real Madrid a dorit imprumutul sau in schimbul a 3 milioane de euro in vara lui 2014.

15 milioane de euro este suma transferului lui “Chicharito” de la Bayer Leverkusen la West Ham;


Avand cifre decente la gruparea din capitala Spaniei, insa fiind folosit mai mult din postura de rezerva, “Chicharito” a fost, in fine, cumparat definitiv de catre Bayer Leverkusen in urma cu doi ani pentru 12 milioane de euro. Considerat de multa lume un jucator expirat, care nu si-ar fi gasit loc nici macar in atacul “aspirinelor”, Javier Hernandez a avut o serie de cifre senzationale de partea sa la primul sezon in tricoul lui Bayer:17 goluri inscrise in 28 de meciuri in Bundesliga, iar stagiunea recent incheiata nu s-a dovedit a fi o dezamagire pentru varful mexican; alte 13 goluri marcate in toate competitiile pentru clubul german.

18 milioane de euro este cota de piata a lui Javier Hernandez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Actualmente, “Chicharito” va fi parte din noul proiect al lui Slaven Bilic la West Ham si, precedat de transferurile unor nume sonore precum Hart sau Zabaleta, exista sanse mari ca atacantul mexican sa-si calauzeasca echipa catre un sezon de succes in Premier League.

41.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Slaven Bilic sa fie numit Managerul anului in Premier League la finalul sezonului 2017/2018.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu