E OFICIAL! Arturo Vidal va rata restul sezonului din pricina unei accidentari! Vezi AICI care e programul bavarezilor pana la finalul stagiunii

Pierdere uriasa pentru Bayern Munchen in acest final de sezon. Jupp Heynckes nu va mai putea conta pe serviciile inchizatorului chilian Arturo Vidal, care a suferit de curand o accidentare severa la genunchi.


OUT cu Real!

Cu toate ca Bayern Munchen a castigat titlul in Bundesliga fara niciun fel de emotii, cu cinci etape inainte de finalul campionatului, bavarezii mai au in fata meciuri extrem de importante, in urma carora pot cuceri doua trofee: Cupa Germaniei (DFB Pokal) si, premiul cel mare, UEFA Champions League. Din pacate pentru trupa lui Jupp Heynckes, aceasta nu va putea conta pe o piesa de baza in toate aceste partide cruciale. Accidentat inca din meciul tur al sfertului de UCL impotriva Sevillei (2-1), Arturo Vidal (30 ani) revenise initial la antrenamente, insa se pare ca accidentarea acestuia la genunchi este una mai serioasa decat s-ar fi asteptat medicii, astfel ca chilianul va avea nevoie de o operatie care-l va tine departe de gazon pentru tot restul sezonului.

35 milioane de euro este cota de piata a lui Arturo Vidal, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Daca, in mod normal, finala DFB Pokal nu ar reprezenta un obstacol imens pentru bavarezi, care au afisat o adevarata demonstratie de forta marti seara, in semifinale, pe terenul lui Bayer Leverkusen (6-2), adevarata problema vine in UEFA Champions League. Bayern va avea parte de o “dubla” de foc in fata obisnuitei rivale din ultimii ani, Real Madrid, iar absenta unui jucator atat de important la mijlocul terenului precum Vidal ar putea cantari mult in ecuatia calificarii.

Meciul tur dintre Bayern si Real Madrid va avea loc pe 25 aprilie, pe “Allianz Arena”, in timp ce returul se va disputa peste sase zile, pe data de 1 mai, la Madrid.

3.30 este cota oferita de Unibet pentru ca Bayern Munchen sa castige aceasta editie de UEFA Champions League.


Programul lui Bayern Munchen pana la finalul acestui sezon:

21.04 Hannover – Bayern (Bundesliga)

25.04 Bayern – Real Madrid (UCL)

28.04 Bayern – Eintracht Frankfurt

1.05 Real Madrid – Bayern (UCL)

5.05 FC Koln – Bayern

12.05 Bayern – Stuttgart

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu