E sigur » „El Clasico” a fost amânat » Incertitudinea planează în continuare asupra datei disputării primului Barca- Real al sezonului!

avancronici

Așa cum anticipa presa spaniolă,  primul „El Clasico” al sezonului dintre Barcelona și Real Madrid, care ar fi trebuit să aibă loc week-end-ul viitor, sâmbătă 26 octombrie, a fost amânat. Decizia a venit ca urmare a tensiunilor existente în Catalonia.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


La Liga a propus inițial ca „El Clasico” să se dispute pe 7 decembrie însă  data disputării derby-ului ar putea fi în cele din urmă 18 decembrie.

O decizie finală în acest sens însă se va lua abia luni, 21 otombrie!

Barca și Real au anunțat că nu doresc să joace primul „El Clasico” al sezonului pe „Santiago Bernabeu” pe 26 octombrie, așa cum a sunat o propunere  și au fost de acord cu idea reprogramării partidei, officialii celor două rivale anunțând că și-ar dori ca primul „El Clasico” al sezonului să fie programat pe „Nou Camp” pe 18 decembrie. La Liga a respins inițial această variantă sugerându-le celor de la Barca și Real ca duelul să se dispute în week-end, sâmbătă 7 decembrie, motivul fiind lesne de înțeles, impactul pe care „El Clasico” îl are în week-end și nu în timpul săptămânii.

În aceste condiții, Comitetul de Competiții al Federației Spaniole de Fotbal a acordat până luni termen celor de la Barcelona, ​​Real Madrid și La Liga pentru a ajunge la un acord comun și a propune o dată care să satisfacă toate cele trei părți.

Barcelona- Real Madrid 
Cote Betano 

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu