E vremea Simonei! Avem o COTA de 5.00 pentru ca Halep sa castige un Grand Slam in 2018!

simona halep

Desi se afla la o distanta infima de puncte fata de Garbine Muguruza si Caroline Wozniacki in clasamentul WTA, Simona Halep ramane pe primul loc. Conjunctura favorabila, dar si evolutiile solide ale Simonei, in principal in partea a doua a anului 2017 au dus, in sfarsit, bucuria suprema pentru romanca noastra; iar lucrurile nu se opresc aici. Motivata de Darren Cahill, Halep tinteste la anul castigarea primului turneu de Grand Slam din cariera sa.


Din nou, “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line, Winmasters, a lansat in luna mai a acestui an promotia “Pariuri de la utilizatori”. Prin intermediul acesteia, orice utilizator Winmasters poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele de reusita ale acestuia, primind, in schimb, o cota pe masura. Oferind in mod constant variante speciale de pariere, redactia Pariuri1x2 a mai pregatit o sugestie care nu numai ca prezinta o cota excelenta, insa are si sanse foarte mari de a deveni castigatoare.


Triumful Simonei Halep la o cota de 5.00

Desi nu a reusit inca sa-si treaca in palmares vreun turneu de Mare Slem, Simona Halep are tot timpul din lume pentru a o face. La doar 26 de ani, tenismena romanca mai are multi ani de cariera in fata, iar viitorul apropiat promite un succes de zile mari al Simonei. La urma urmei, nu poate exista un prilej mai potrivit decat acesta, in care Halep se claseaza pe nr. 1 mondial, pentru a pune mana, in sfarsit si pe un turneu de Grand Slam. Asadar, indiferent ca e vorba de Australian Open, Roland Garros, US Open sau Wimbledon, cine crede ca Simona va reusi sa cucereasca oricare dintre aceste trofee in anul 2018 poate beneficia de o cota excelenta: 5.00!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu