Echipa Pariuri1x2.ro a analizat cele mai tari meciuri ale weekendului din Anglia: Aici sunt avancronicile si ponturile!

Premier League ne propune sambata, de la ora 14:30, cel mai tare meci al weekendului fotbalistic european. Manchester United si Manchester City, doua dintre principalele favorite la titlul se vor inclesta pe Old Trafford, in prima intalnire Mourinho vs Guardiola. Cu prima sansa la pariuri pornesc „diavolii”, dar startul fulminant al „cetatenilor” din actuala stagiune, sunt aspecte ce ne transmit un mesaj clar: partida este deschisa oricarui rezultat!

Liverpool primeste vizita campioanei en-titre, Leicester, iar Chelsea are o deplasare dificila in fief-ul lui Swansea. Arsenal tinteste al doilea succes al stagiunii, acasa, cu Southampton, in timp ce Burnley si Hull se vor afla fata in fata intr-un derby al nou promovatelor.  Runda se incheie luni seara, cu Sunderland – Everton. Daca echipa gazda este din nou la retrogrdare, “caramelele” au bifat un strat de stagiune aproape perfect: 7 puncte in 3 meciuri!

Toate meciurile importante din aceasta runda cu numarul 4 a stagiunii de Premier League vor fi analizate de redactia noastra. In plus, ne vom indrepta atentia si catre esaloanele inferioare, de unde, ca de obicei, redactorii pariuri1x2.ro vor extrage o multi de ponturi excelente! Pe masura ce articolele vor fi publicate, in postare de fata vor fi incarcate linkuri catre fiecare avancronica in parte.

Click pe fiecare din titlurile de mai jos pentru avncronica si pont:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu