Echipele probabile pentru Villarreal – Steaua si Astra – Roma: Italienii, cu rezervele, ”submarinul galben”, cu cel mai bun 11!

Steaua si Astra joaca in aceasta seara pentru o calificare la brat in primavara Ligii Europa. Sanse mai bune de atingere a obiectivului are Astra, care joaca acasa, impotriva Romei, grupare ce a castigat deja grupa E. Steaua are un meci infernal la Villarreal, la randul sau, gruparea spaniola jucandu-si in acest meci cartea calificarii.

18:00 Villarreal – Steaua
Cote eFortuna: 1.35  4.75  10.00

Asa cum s-a anuntat inca de ieri in presa spaniola, aspect mentionat si in emisiunea ”Un pont pe Zi” de aseara, tehnicianul Fran Escriba pare hotarat sa nu mai riste nimic in meciul decisiv al grupei. Daca in restul partidelor din grupa L a Ligii Europa Villarreal a folosti multe rezerve, contra Stelei, ”submarinul galben” va evolua cu cel mai bun 11 pe care Escriba poate conta in acest moment. Confruntat cu probleme la finalizare, antrenorul gazdelor ar putea uriliza o asezare mai ofensiva, cu golgeterul Sansone in spatele varfurilor Pato si Bakambu.

Echipele probabile:

Villarreal: Asenjo – Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa – Bruno sau Rodri, Trigueros, Soriano, Sansone sau Dos Santos – Pato, Bakambu.
Antrenor: Fran Escriba

Steaua: Fl. Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Moke – G. Enache, Boldrin, De Amorim – Ad. Popa
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Astra – AS Roma
Cote eFortuna: 3.10  3.55  2.25

Confruntat si cu o serie de accidentari, Spalletti va folosi impotriva Astrei o formatie in care-si vor face loc foarte multe rezerve. Interesante optiunile defensive ale lui antrenorului Romei, care a decis sa inceapa cu portarul brazilian Alisson si fundasul lateral senegalez Seck, ambii fara meciuri oficiale in acest sezon. La inchiedere, experimentatul olandez Strootaman, dar si Gerson, brazilianul de 19 ani ce a bifat doar 72 de minute pentru Roma, dupa transferul din vara de la Fluminense.

Astra Giurgiu: Lung – Oros, Săpunaru, Fabricio – Al.Stan, Lovin, Seto, Teixeira, Nicoară – Budescu, Alibec.
Antrenor: Marius Şumudica.

Roma: Alisson – Bruno Peres, Vermaelen, Juan Jesus, Seck – Gerson, Strootman – Iturbe, Totti, El Shaarawy – Dzeko.
Antrenor: Luciano Spalletti.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu