Efectul CR7! Jucătorii de la Al Nassr își îmbunătățesc performanțele la sfaturile lui Cristiano Ronaldo!!

Efectul CR7! Jucătorii de la Al Nassr își îmbunătățesc performanțele la sfaturile lui Cristiano Ronaldo!!

Pe lângă încasările generate și expunerea world wide a clubului, după achiziționarea starului lusitan, Al Nassr a mai dobândit un câștig important prin aducerea lui Cristiano Ronaldo. 

Foto: Al Nassr Zone

Nutriționistul, Jose Blesa, a dezvăluit că dieta și antrenamentele fotbaliștilor au suferit ajustări semnificative după sosirea lui CR7 la clubul din Riyadh. Efectele sunt evidente în transformarea fizică a jucătorilor, care și-au dezvoltat musculatura într-un mod remarcabil. Ronaldo a adus nu doar talentele sale pe teren, ci și o abordare proactivă asupra sănătății și performanței sportive în echipa sa.

De când Cristiano Ronaldo a ajuns la club, toți jucătorii s-au antrenat mai intens și au urmat o dietă mai strictă, de fapt, nu am mai văzut un club ca acesta, jucătorii își îmbunătățesc compoziția corporală cu aproape 90 la sută” a spus Blesa.

”Cristiano urmează dieta mediteraneană, micul dejun al lui Ronaldo conține o cantitate mare de proteine, precum brânză și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi”. La prânz, Cristiano nu se renunță la carnea albă, și dă întotdeauna prioritate puiului și peștelui, care se regăsesc des în meniul său. De asemenea, Cristiano servește des felul de mâncare din ton, măsline și ouă, întotdeauna insotita de o salata buna, precum rosiile. Ca gustări lui Ronaldo ii place sa măanance fructe uscate bogate in fibre care regleaza absorbtia zaharului sau avocado bogat in vitaminele A si C. Cristiano nu mănâncă niciun fel de dulciuri, prăjeli sau alimente grase, iar toate mesele lui sunt însoțite de apă”.

200 milioane de euro pe sezon este salariul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, există o școală pentru cei din jurul lui, restul jucătorilor fac ceea ce face el pentru că tot ceea ce face este grozav pentru a îmbunătăți performanța.” a mai declarat nutriționistul.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu