Egali cu Slovacia, sub Tara Galilor si Polonia: Romania, favorita 17 la Euro 2016!

Campania de calificare la Euro 2016 inca nu s-a incheiat, iar pe ultima suta de metri, surprizele nu sunt excluse. Inclusiv in grupa Romaniei!

Asta nu ne impiedica in schimb sa aruncam o privire peste primele cote ale Europeanului. Bookmakerii anticipeaza formatiile care se vor implica in batalia pentru marele trofeu, majoritatea, deja calificate sau foarte aproape de a-si procura biletele pentru intrecerea gazduita de Franta. Bineinteles si Romania, nationala cu sanse bune de a se califica la aceasta intrecere, primeste o cota la casele de pariuri. Deloc buna!

Nationala lui Iordanescu are cotatia 101 pentru castigarea Campionatului European, la egalitate cu Suedia, Slovacia,  Danemarca si Turcia, toate acestea, reprezentative care sunt mai aproape de baraj, decat de calificarea directa. Ca bonus, mult mai bine cotata decat Romania este si Olanda, nationala ce ar putea rata Euro. Romania ocupa locul 2 al grupei F, iar daca invinge Finlanda joi, este in proportie de 99.99% calificata la turneu.

Cote mai bune decat Romania primesc 17 reprezentative, printre care Polonia, Austria, Cehia, Tara Galilor si Islanda, ultimele doua, doar debutante la un campionat european de fotbal.

Favoritele

Bookmakerii o coteaza pe Germania cu prima sansa la castigarea intrecerii. „Die Mannschaft” are cota 4 pentru a face dubla Mondial – Euro. Acum 4 ani, la CE din Polonia si Ucraina, germanii au parasit competitia in semifinale.
Franta este a doua favorita – cota 4.50 – postura in care a fost propulsata si de statutul de gazda a turneului. Spania, detinatoare a titlului,  completeaza podiumul (cota 7.00), urmata de Belgia (10.00), Anglia (11.00) si Italia (17.00), ultima, finalista la Euro 2012.

Campionatul European, editia 2016, se va desfasura anul viitor in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie.


Ucraina, lidera in clasamentul echipelor de locul 3! Vezi ce loc ar ocupa Romania!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu