Budapesta este pregatita pentru Final4! CSM Bucuresti intalneste Vardar in semifinala!

final4

Arena Sportiva Papp Laszlo din Budapesta va gazdui in acest weekend turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin.


Campioana intalneste Vardar in semifinala Final4

In urma cu un an, CSM Bucuresti castiga turneul Final4 de la Budapesta. Acum este din nou prezenta pentru a isi apara trofeul castigat. In semifinala, CSM Bucuresti va intalni sambata, de la ora 18:45 pe Vardar Skopje. Aceasta este o reeditare a semifinalei de anul trecut. In cealalata semifinala se intalnesc Buducnost, echipa Cristinei Neagu si Gyor. Aceasta partida se va juca tot sambata, de la 16:15. Partidele se vor desfasura in Arena Sportiba Papp Laszlo din Budapesta, in fata a peste 12.000 de fani si vor putea fi urmarite in transmisiune directa pe Digi Sport 1.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

CSM Bucuresti este gata sa surprinda din nou lumea handbalului

CSM a jucat sambata in ultima etapa din Liga Nationala, castigand cu 36-26 partida cu Corona Brasov. A fost ultima repetitie inaintea turneului de la finalul acestei saptamani. Echipa bucuresteana a dominat inca o data Liga Nationala, incheind cu 21 de victorii si o infrangere.

Dintre cele patru participante la Budapesta, NetBet ii da lui CSM Bucuresti cea mai mica sansa de a se impune, cu o cota de 5.50. Gyor este favorita la castigarea trofeului, cu o cota de 2.60. Adversara CSM-ului din semifinala, Vardar, are a doua sansa la titlu, cu cota 3.30, in timp ce Buducnost, echipa Cristinei Neagu, are cota 4.35.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu