El Superclasico, derby-ul etern al fotbalului argentinian

La nici un an de la finala Copei Libertadores de la Madrid, ce a marcat apogeul rivalitatii de peste un secol dintre River Plate si Boca Juniors, cei doi giganti ai fotbalului argentinian sunt din nou fata in fata inaintea unui alt duel crucial in istoria celui mai fierbinte derby din istoria fotbalului sud-american, El Superclasico. River s-a impus in prima mansa cu 2-0 si, de atunci, ambele echipe au stat cu gandul doar la returul de pe Bombonera.

Invingatoare in finala antologica din 2018, trupa lui Marcelo Gallardo lasa impresia ca toate ii ies bine chiar si atunci cand lucrurile par sa mearga rau. Astfel, „milionarii” au scos un punct nesperat vineri, la ultimul joc din campionat, 3-3 la Arsenal Sarandi, dupa ce au fost condusi cu 2-0 si 3-1 si si-au menajat mai multi dintre titularii anuntati pentru partida de astazi. Practic, Gallardo a oferit si ritm unor jucatori, precum Palacios si Suarez, pe care ii va utiliza impotriva Bocai si, in acelasi timp, a intarit increderea celor care au o sansa de a intra pe teren azi, in orice moment al intalnirii. Scocco a reusit doua goluri si o pasa decisiva, Lucas Pratto si Quintero au fost si ei la inaltime, dar nu vor incepe din primul minut astazi pe Bombonera.

De partea cealalta, „genovezilor” le ies lucrurile rau chiar si atunci cand dau senzatia ca le fac bine. Boca a terminat meciul cu Racing Club cu cinci jucatori ofensivi pe gazon si cu portarul in atac, dar tot nu a putut evita prima infrangere a sezonului in campionat, 0-1. In plus, cei de la Boca se confrunta cu numeroase probleme medicale in lot, care ii dau batai serioase de cap antrenorului Gustavo Alfaro. Acesta a declarat ca meciul de marti seara va fi cel mai important din viata lui, entuziasmat si de revenirile neasteptate ale celor mai importanti atacanti ai sai, Carlos Tevez si Wanchope Abila, dupa accidentari. In replica, Marcelo Gallardo a declarat ca meciul vietii lui a fost la Madrid, anuntand si faptul ca va miza pe aceeasi formula de start ca si in jocul tur de pe El Monumental.

     

 

Fotografii realizate cu un telefon Samsung Galaxy S10

Totusi, cei de la Boca spera intr-o „remontada”, cu toate ca au pierdut aproape intregul 11 din stagiunea anterioara, spre deosebire de River, care si-a mentinut nucleul important de jucatori. In acest sens, la „genovezi”, se vor regasi pe teren doar trei dintre jucatorii prezenti pe teren la Madrid, in timp ce la „milionari”, vor fi sapte.

Boca Juniors are nevoie sa inscrie cel putin doua goluri pentru a echilibra situatia in tur, dar va trebui sa scape cumva de complexul Gallardo, antrenorul lui River, care a pierdut doar o singura data in precedentele sapte inalniri de pe Bombonera, castigand in doua randuri. Dar „milionarii” sunt fara victorie pe terenul Bocai in cele 13 confruntari desfasurate in Copa Libertadores, si, sprijiniti de sustinerea fabuloasa a faimoasei lor galeri, La 12, „genovezii” vor incerca imposibilul. Vor reusi?

Echipe probabile:

Boca Juniors: Andrada – Buffarini, Lisandro Lópe, Izquierdoz, Mas – Salvio, Marcone, Almendra, Mac Allister – Tevez, Abila.

River Plate: Armani – Montiel, Martínez Quarta, Pinola, Casco – Enzo Pérez – Nacho Fernández, Palacios, De la Cruz – Santos Borré, Matías Suárez.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu