Elfsborg – Randers ! Gazdele favorite la calificare !

europa league Jagiellonia (Pol) www.esatoursportevents.comIn aceasta seara incepand cu ora 18.55, Boras Arena va fi gazda mansei retur a meciului dintre Elfsborg si Randers, meci ce conteaza pentru calificarea in turul 3 preliminar al Europa League. Partida incepe de la scorul de 0-0, inregistrat in partida tur din Danemarca.

Elfsborg – Randers ! Gazdele favorite la calificare !

Elfsborg – Randers ….

Returul intalnirii dintre suedezi si danezi a fost devansat, aceasta fiind si singura partida de Europa League care se disputa marti in loc de joi, iar daca in tur Elfsborg a fost nevoita sa se multumeasca doar cu 0-0, pe terenul advers, acum ar trebui sa transeze calificarea cu usurinta.

De altfel asa a facut si in precedentul tur preliminar, cu Lahti, dupa 2-2 in Finlanda, a urmat o victorie categorica pe teren propriu. 5-0 a fost scorul pentru Elfsborg in mansa retur. De altfel, pe teren propriu Elfsborg este neinvinsa in ultimele trei luni in toate competitiile, 6 din cele 8 meciuri fiind victorii clare, 2 partide incheindu-se la egalitate. Randers nu a inceput inca sezonul in Danemarca, insa s-a pregatit cu doua partide in deplasare, la Hacken si Viborg, ambele incheiate la egalitate, dar a castigat in Europa League, disputa cu Sant Julia, scor 1-0.

Pronostic:  Elfsborg marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.10 la bet365.

( Alex A. ).



Analizam meciurile din Moldova si Armenia: Molde si Ludogorets in prim-plan


PSV – FC. Eindhoven, plus inca 4 ponturi pentru amicalele de azi !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu