Elina Svitolina – Simona Halep, în sferturi la Roland Garros » Istoric echilibrat între cele două înaintea meciului de miercuri

După ce luni, Simona Halep a înfrânt-o categoric pe Carla Suarez Navarro, cu un dublu 6-1, într-o partidă de aproximativ o oră, românca şi-a aflat adversara din sferturile de finală de la Roland Garros. Aceasta va fi rusoaica Elina Svitolina, cea care a învins-o pe Halep în urmă cu doar două săptămâni, în finala turneului de la Roma.

Svitolina, două seturi pierdute. Simona, 0!

Svitolina, locul 6 WTA, a trecut în optimi de Petra Martic mai greu decât s-ar fi aşteptat. Aceasta a învins-o pe jucătoarea croată după ce a pierdut primul set, 4-6. Totuşi, Svitolina a revenit şi a întors jocul în favoarea sa, partida încheindu-se după 2 ore şi 6 minute cu scorul de 4-6, 6-3, 7-5. Nu a fost singurul meci în care jucătoarea din Rusia a întâmpinat dificultăţi, ea mai pierzând un set în acest turneu, contra Tsvetanei Pironkova (6-3, 3-6 , 6-2). Singurele jocuri în care s-a impus fără probleme au fost în turul 1 şi 3, în faţa Yaroslavei Shvedova (6-4, 6-3), respectiv Magdei Linette (6-4, 7-5).

De partea cealaltă, Simona are un parcurs excelent, fiind singura jucătoare rămasă în circuit care nu a pierdut niciun set. Scorul preferat al constănţencei a fost 2-0, ea învingându-le, pe rând, pe Jana Cepelova (6-2, 6-3), Tatjana Maria (6-4, 6-3), Daria Kasatkina (6-0, 7-5) şi Carla Suarez Navarro (6-1, 6-1).


1-1 la meciurile directe

Svitolina şi Halep s-au întâlnit de două ori până acum, ambele adjudecându-şi câte o partidă. Prima a avut loc la finalul anului 2013, la Sofia, când Simona s-a impus în două seturi. Al doilea meci, şi cel mai important, s-a jucat în urmă cu doar două săptămâni, în finala turneului de la Roma. După ce Simona a câştigat primul set, rusoaica a profitat de accidentarea la gleznă a lui Halep şi a întors soarta partidei, câştigând cu 4-6, 7-5, 6-1.


Halep, favorita caselor de pariuri

Succesul jucătoarei din România este cotat la 1.37, în timp ce victoria Elinei are cota 3.20. De altfel, Halep este mare favorită şi la câstigarea turneului de la Roland Garros. Aceste opţiuni de pariere, precum şi multe altele pot fi regăsite în oferta Unibet.

Principalele pariuri ale duelului Svitolina – Halep

halepsvit

Cotele pentru câştigarea turneului de la Roland Garros, înaintea sferturilor de finală

haleprg


La Unibet găsiţi cea mai mare ofertă de pariuri pe fotbal, tenis, handbal şi baschet, precum şi o platformă în care puteţi urmări LIVE VIDEO meciurile din toate întrecerile importante. Durează câteva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON oferit. Serviciu de asistenţă de mare calitate în cadrul acestei agenţii, calitatea pariurilor live este ireproşabilă.


Citeşte şi:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 4 1


Lasa un comentariu