Emisiunea noastra, „Un Pont pe Zi”, cu Dan Bara si Sabin Pirvan va aparea la TV, pe B1 TV!

Culegem roadele muncii noastre! Emisiunea „Un Pont pe Zi”, cu Dan Bara si Sabin Pirvan, se va disfuza de luni pana vineri, incepand cu ora 00:00, pe B1 TV!


Istoria noastra a inceput cu o micuta pagina de Facebook, imediat dupa trecand la site-ul existent. La doar un an dupa aparitie, www.pariuri1x2.ro a devenit unul dintre cele mai bune si apreciate site-uri de pronosticuri din intreaga Romaniei, proiectul conceput de noi avand o prima noua componenta. Emisiunea difuzata pana acum doar online, „Un Pont pe Zi”, a carui episod a avut loc in octombrie 2015 (aceasta a aparut, de atunci si pana in prezent, o data pe saptamana, atat pe youtube, cat si pe www.pariuri1x2.ro), se va difuza pe B1 TV! Cu siguranta, trenul nostru este unul ascendent, iar continuarea fireasca a proiectului era „trecerea pe sticla”, aceasta urmand sa se produca chiar astazi.

Incepand cu ora 00:00, emisiunea „Un Pont pe Zi” va debuta pe B1 TV. Dan si Sabin va vor invita de luni pana vineri, pe intreaga durata a Campionatului European imediat dupa „Lumea lui Banciu” , la o jumatate de ora de analize sportive si pronosticuri de cea mai inalta calitate. Cu siguranta, in prim-plan se va afla competitia continentala pana la care mai avem doar cateva zile, dar ponosticurile noastre zilnice pentru ziua urmatoare nu vor lipsi, acestea urmand sa adune sporturi precum tenis, baschet, sporturi cu motor etc.

Asadar, in incheiere, nu uitati: Luni – Vineri, ora 00:00, analizam si pariem impreuna cu Dan si Sabin pe B1 TV!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 25 3


Lasa un comentariu