EXCLUSIV: Costel Enache pleaca de la FC Botosani! Vezi cine preia echipa moldava!

Breaking NEWS! Pariuri1x2 a aflat faptul ca principal antrenor al celor de la FC Botosani, Costel Enache, va fi inlocuit de catre un fost dinamovist! Numele acestuia va fi anuntat in zilele urmatoare!


Costel Enache o va parasi pe FC Botosani

Moldovenii se pozitioneaza in acest moment pe locul cu numarul 12 in Liga 1, cu un total de 16 puncte cumulate in urma a 3 victorii si a 7 rezultate de egalitate. Sezonul extrem de modest al formatiei a determinat conducerea sa-i caute un inlocuitor lui Costel Enache. Surse apropiate clubului au confirmat faptul ca noul tehnician este un fost dinamovist, insa pentru moment numele acestuia nu se poate dezvalui. Sunt sanse ca anuntul oficial al demiterii lui Enache sa fie facut intr-o conferinta de presa organizata vineri la sediul clubului. Vom reveni cu amanunte!

Dupa pauza competitionala FC Botosani va evolua in etapa 16 a Ligii 1 pe teren propriu impotriva Universitatii Craiova. Pentru un succes al gazdelor, Unibet ofera cota 3.40, in vreme ce remiza este listata la 3.30, iar victoria oaspetilor primeste o cotatie de 2.20.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT! »» Click aici pentru detalii!


Cotele pentru „Cea mai buna echipa din Moldova” in Liga 1

 


Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!


Citeste si:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu