Enrique i-a gasit inlocuitor lui Xavi: Costa 40 de milioane € si vine de la o rivala de UCL!

Desi Barcelona are prestatii formidabile in noul sezon, cea mai recenta venind chiar in weekend, pe terenul rivalei Real, Luis Enrique este in continuua cautare de jucatori ce ar putea aduce un plus echipei. Antrenorul catalanilor cauta in special un mijlocas pe profilul lui Xavi, care a parasit-o in vara pe Barcelona, cu destinatia Al Sadd (Qatar).

Din cate se pare, Enrique si-a fixat deja o tinta clara. In vizor se afla Miralem Pjanic, mijlocasul Romei, colega de grupa cu Barcelona in Liga Campionilor. Pe langa prestatiile de top in tricoul „lupilor”, bosniacul si-a adus aportul la parcurusul bun al romanilor din actualul sezon, prin cele 8 goluri marcate: 6 in campionat si 2 in UCL.

Presa italiana anunta ca Barcelona a inceput tatonarile pentru achizitionarea lui Pjanic, insa raspunsul Romei a fost clar: „Discutam la finalul sezonului”. Fostul jucator al echipei Ol. Lyon are contract cu Roma pana in anul 2018 si este remunerat cu 4 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri de performanta. Prin vanzarea lui Pjanic, Roma ar realiza o super afacere. In 2011 acesta a fost adus de la Lyon pe 11 milioane de euro, dar actualmente mijlocasul are o cota de piata de aproximativ 40 de milioane!


Rafa Benitez in pericol? Vezi cine ar putea sa vina in locul acestuia pe Bernabeu!



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu