Episodul 1 din „Faci Pariu” cu Cosmin Cernat este ONLINE: Cum să câștigi 200.000 lei CASH și gratuit pe săptămână!

Prin competițiile aflate deja în desfășurare sau prin Campionatul European de fotbal, super turneele de tenis ale sezonului sau Olimpiada din Japonia, sportul va fi la putere pe tot parcursul anului 2021. Iar tu trebuie să ai acces la cele mai bune informații, ultimele noutăți, dar și la pronosticuri capabile să-ți aducă câștiguri excelente în portofel. Pentru toate acestea, începând de astăzi, 23 aprilie 2021, ai la dispoziție emisiunea ”Faci Pariu”, prezentată de Cosmin Cernat. Aceasta va fi difuzată exclusiv on-line, pentru început pe canelele media – Youtube și Facebook – ale site-ului Pariuri1x2.ro.

888 Sport se alătură proiectului Faci Pariu

Cel mai modern și dinamic produs media destinat pariorilor din România se bucură din start de o susținere de top. Partenerul emisiunii ”Faci Pariu” va fi casa de pariuri 888sport.ro.

Timp de peste un deceniu, 888 a fost una din cele mai renumite mărci din industria jocurilor de divertisment online, un lider al inovaţiilor în industria jocurilor, oferind utilizatorilor o experienţă de joc distractivă şi sigură. 888 își dorește ca tu să trăiești și sportul cu intensitate maximă. Pentru asta agenția îți pune la dispoziție una din cele mai avansate platforme de pariuri online din România, care cuprinde toate sporturile tale preferate. De la fotbal la fotbal american, de la biliard la snooker, de la rugby la darts – le găsești pe toate pe 888sport. Ai de ales din toată lista de campionate, ligi și meciuri care să îți pună cunoștințele și flerul în valoare! Cu bonusuri senzaționale, cote incredibile și o platformă de pariuri live aflată într-o continuă dezvoltare, 888sport îți oferă adevărata experiență în pariuri.

Indiferent care este sportul care îți face inima să bată cel mai tare, îl găsești pe 888sport. Aici poți paria într-un mediu online sigur, interactiv și profesionist. Diversitatea este la loc de cinste! Fie că preferi pariuri pe tenis sau pariuri pe fotbal, rugby, handbal, snooker, chiar și e-sports, le găsești pe toate pe 888sport.

Mai mult, 888 Sport pune la dispoziția tuturor noilor utilizatori un excelent bonus echivalent cu 100% din suma depusă, până la 1000 de lei! Practic, daca accesezi oferta 888 și depui de exemplu 500 lei, automat agenția 888 îți livrează în cont înca 500 de lei bonus. Bani gratis, să fie primiți!

Hai noroc, de la Cosmin Cernat!

Gazda emisiunii va fi Cosmin Cernat, o figură arhicunoscută pariorilor și microbiștilor din România în special, dar și iubitorilor de divertisment.

Cariera lui Cosmin a început in anii ’90 la redacția sport a ziarului Dimineata. În anul 1996 intra în echipa  redacției sport a Televiziunii Romane. Fost baschetbalist la echipa de juniori Dinamo Bucuresti, pentru care a cucerit două medalii de bronz la Campionatele Nationale, Cosmin a lucrat mai întâi ca reporter, apoi redactor, editor, producător și prezentator al jurnalelor de știri ale TVR. A fost prezentator și producător al studiourilor care au precedat meciurile de la turneele finale ale Campionatele Europene și Mondiale de fotbal, dar și ale partidelor din UEFA Champions League.

A fost comentator la 8 ediții ale Jocurilor Olimpice: Nagano – 1998, Sydney – 2000, Salt Lake City- 2002, Atena – 2004, Torino – 2006, Beijing- 2008, Vancouver – 2010 si Londra – 2012. De la inaugurarea postului în Romania, în 1997, a fost comentator la Eurosport vreme de 15 ani, acoperind mai multe discipline sportive: handbal, baschet, biatlon, atletism, bob și sanie. A comentat 30 de ediții ale CE si CM, indoor și outdoor, de atletism.

2000 este un alt an important în cariera lui Cosmin Cernat pentru că atunci îl intâlnește pe regizorul Valeriu Lazarov care îl alege ca prezentator al emisiunii Ploaia de Stele. Cariera lui în divertisment continua și cu alte show-uri, dar și ca prezentator al festivalurilor Mamaia și Cerbul de Aur. La Kanal D prezintă și alte emisiuni de suces ca Satra, Spune-mi pretul- the price is right-, FanArena sau Exatlon. A facut parte din echipa de management care a lansat Kanal D în Romania, în anul 2007 și a fost directorul redacțiilor sportive de la Kanal D și din TVR.  Are în palmares un binemeritat premiu APTR – Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania.

Start cu Super 8: 200.000 de lei premii cash săptamânale!

Primul episod al emisiunii ”Faci Pariu” cu Cosmin Cernat este dedicat unui concurs unic în România. Este vorba de predictorul gratuit Super 8, o întrecere deschisă tuturor pariorilor, ce pune la bătaie premii fantastice.

De Super 8 ați auzit deja, probabil ați și participat la destule runde. Mecanismul predictorului este unul cât se poate de simplu: Sunt propuse 8 meciuri, iar dacă ghiciți rezultatele 1×2 în toate partidele câștigați marele premiu.

Vestea  excelentă este că agenția 888 a majorat premiile concursului. În decurs de 5 săptămâni puteți câștiga nu mai puțin de 1 milion de lei cash. Da, ați auzit bine: 1 milion de lei cash, cu un mare premiu de 200.000 lei în joc  în fiecare săptămână!  În plus, chiar dacă nu nimeriți toate cele 8 rezultate, oricum câștigați ceva, casa de pariuri 888 oferind 5 lei pariu gratuit pentru fiecare predicție corecta. Mai clar, dacă aveți 5 rezultate corecte, primiți un token de 25 de lei pariu gratuit. Joacă acum și i-ai pe toți!

Cosmin Cernat vă prezintă runda weekend-ului în 888, pregătindu-vă și câte o variantă de pronostic pentru fiecare din cele 8 confruntări. Vezi recomandările lui Cosmin în videoclip.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu