Eredivisie: Datele confruntarii Groningen – Twente!

Olanda Groningen den haag eredivisie PSV FeyenoordRunda de debut a primei ligi olandeze se incheie astazi. Avem 3 partide programate, cea mai interesanta, din mai multe puncte de vedere, fiind Groningen – Twente. Disputa incepe la ora 19:30.

Groningen – Twente

Este si un mic derby intre doua echipe cu evolutii si performante notabile in ultimele stagiuni. In special Twente a fost cea care a atacat cu sanse mai bune primele pozitii interne sau fazele superioare ale cupei. Totusi, din pacate pentru fanii gruparii, Twente se pregateste de un campionat extrem de dificil.

Cnfruntata cu probleme financiare deosebit de grave (care i-au adus si doua penalizari a cate 3 puncte in sezonul trecut), echipa din Enschede a fost nevoita sa ia masuri drastice. Au fost concediati 18 angajati, echipa de tineret a fost retrasa din liga a doua, luandu-se in calcul si desfiintarea formatiei profesioniste feminine.

Evident, prima echipa nu avea cum sa ramana neafectata. Twente si-a vandut in vara mai toate vedetele, in frunte cu Luc Castaignos, ajuns la Eintracht pentru doar 2.5 milioane de euro. Au mai plecat Bjelland (Brentford, 2.5 mil. euro), Ould-Chikh (Benfica, 1.5 mil. euro), Martina (Southampton, 1.5 mil. euro) si Kusk (Copenhaga, 1 mil. euro). Miaychi (Arsenal) si David (Fulham), au revenit la cluburile de origine, dupa imprumuturi, iar alti jucatori au fost lasati sa plece gratis. Au fost adusi cativa jucatori, insa doar luati gratis sau imprumutati.

Detinatoare a Cupei Olandei, Groningen si-a trasat si pentru acest sezon obiective indraznete. Lotul a ramas in mare parte acelasi, dintre titulari, doar Chery parasind echipa, cu destinatia QPR (3.25 mil. euro).

INFO: Si in campionatul trecut, Groningen a fost capabila sa profite de slabiciunile lui Twente, in fata careia a castigat 4 din cele 6 puncte puse la bataie.

Concluzii si pont

Groningen e favorita. Conteaza problemele lui Twente, subtirimea lotului, dar nu numai. Groningen este o echipa puternica a Olandei, ce dispune diseara si de avantajul terenului propriu.

Pont: 1 cu handicap 0 @ 1.80
De incercat: 1 solist @ 2.40


Alte ponturi din Olanda, etapa 1:

Zvolle – Cambuur, ambele marcheaza si peste 2.5 goluri
Nijmegen – Excelsior, ambele marcheaza

(Ponturi by CYL)


 

Tenis de la Toronto si Montreal: Djokovic vs Mergea!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu