Errani vs Schmiedlova, in ultimul act, la Bucuresti!

errani SchmiedlovaFinala turneului de tenis BRD Bucharest Open (WTA) se va disputa astazi, între italianca Sara Errani, principala favorită a competitiei și Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), cap de serie numărul 7.

Sara Errani s-a calificat în finală după ce a învins-o Monica Niculescu, in trei seturi (5-7, 6-1, 6-2). Desi a avut 15 ocazii de a face break, Monica a fructificat doar 4 dintre acestea, in timp ce Errani a valorificat 7 din cele 8 sanse pe care le-a avut.

Schmiedlova a trecut de adversara ei, P.Hercog, in numai doua seturi. Cu toate ca a început mai slab meciul, vazandu-se condusa cu 4-1 în primul set, jucatoarea din Slovacia a revenit spectaculos și s-a impus cu 6-4. Schmiedlova (60WTA) s-a impus mai clar în setul al doilea (6-3) încheind partida într-o oră și 22 de minute.

Cele doua s-au mai intalnit o data anul acesta, in februarie, in finala turneului de la Rio de Janeiro. Atunci Sara s-a impus in doua seturi (7-6, 6-1). A fost cel de al optulea titlu castigat de italianca, in circuitul WTA.

Ponturi, Errani vs Schmiedlova:

Victorie S.Errani (1.50)
Peste 19.5 gameuri (1.60)


 

Alte ponturi din tenis

R.Ram – I.Karlovic @ Newport, 2 (1.40)
J.Larsson – M.Barthel @ Bastad, min1set Barthel (1.32)


 

Campioana Elvetiei debuteaza cu Vaduz in noua stagiune!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu