Esec umilitor pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor!

CSM Bucuresti a pierdut intr-o maniera categorica deplasarea de la Ferencvarosi, scor . Acesta a fost un duel din cadrul grupelor principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.


Dupa esecul surprinzator suferit pe teren propriu cu Team Esbjerg, 21-25, bucurestencele au dezamagit din nou. Trupa lui Adrian Vasile a suferit cea mai drastica infrangere a sezonului in arena celor de la FTC-Rail Cargo Hungaria (Ferencvarosi). Gazdele s-au impus cu scorul de 33 la 23, partida in care Cristina Neagu a fost cea mai bun marcatoare pentru echipa noastra, cu sapte reusite.

2.90 a fost cota oferita pentru victoria celor de la FTC-Rail Cargo Hungaria

Urmatorul meci al CSM-ului in Liga Campionilor se va disputa pe data de 2 februarie, in Bucuresti, impotriva celor de la Metz.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


SCM a salvat onoarea Romaniei

Cealalta reprezentanta a Romaniei din grupele EHF Champions League, SCM Ramnicu Valcea, a debutat cu dreptul in grupele principale. Urmasa Oltchimului a spulberat pe teren propriu Krim Ljubljana, cu scorul de 31 la 16. In ciuda faptului ca au asteptat opt minute pentru a marca primul gol, fetele lui Florentin Pera s-au distrat cu adversarele lor, pe care le-au condus cu scorul de 14-8 dupa primele 30 de minute. Irina Glibko a fost impresionanta, cu nu mai putin de 9 goluri marcate pentru SCM. In prezent, Valcea ocupa pozitia a 4-a in grupa a 2-a, cu doar doua puncte acumulate.

Pe data de 2 februarie, SCM se va deplasa la Savehof, pentru disputa cu 5-a clasata a grupei 2.


Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Urmareste pagina noastra de Facebook!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu