Este confirmat: Pierdere imensa pentru Man. United, inaintea deplsarii la PSV!

Van Gaal nu va putea conta pentru disputa de la Eindhoven, pe unul dintre cei mai buni jucatori ai sai. Este vorba chiar de capitanul echipei, Wayne Rooney, neinclus de batav in lotul pentru partida din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Nerefacut dupa o accidentare mai veche, Rooney, care a devenit saptamana trecuta cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei,  nu a evolua nici in derby-ul de sambata, Manchester United – Liverpool (scor 3-1)

Rooney nu a marcat inca pentru United in stagiunea de Premier League, insa a facut-o de 3 ori Liga Campionilor, toate golurile venind in mansa retur cu FC Brugge din play-off.

In alta ordine de idei, pentru debutul in grupele UCL, van Gaal a selectionat un lor din care vor face parte inclusiv James Wilson si Andreas Pereira, ambii in vasta de 19 ani.

Lotul lui Manchester United pentru partida cu PSV Eindhoven (marti, ora 21:45)

David De Gea, Sergio Romero; Daley Blind, Matteo Darmian, Paddy McNair, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Antonio Valencia; Michael Carrick, Ander Herrera, Andreas Pereira, Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger, Juan Mata, Ashley Young; Memphis Depay, Marouane Fellaini, Anthony Martial, James Wilson.
(foto: goal.com)


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu