ESTE OFICIAL! MBAPPE completeaza podiumul celor mai scumpe transferuri din istorie! Toate cele trei au avut loc vara asta!

mbappe

Atacantul de 18 ani a lui Monaco paraseste clubul din principat. Desi conducerea dorea un transfer in strainatate, jucatorul va intari rivala din campionat!


Mbappe pleaca pentru 180 milioane €

PSG a dat lovitura in ultima zi a ferestrei de transferuri, finalizand achizitia lui Kylian Mbappe, de la AS Monaco. Pe parcursul verii au existat numeroase speculatii cu privire la viitorul atacantului, dar vice-campioana Frantei a reusit sa finalizeze mutarea dorita cu putin timp inaintea termenului limita. Mbappe va juca la Paris sub forma de imprumut in primul sezon. PSG va fi apoi obligata sa il cumpere sezonul viitor.

Transferul va costa 180 milioane €, suma care face ca mutarea sa fie a doua cea mai scumpa din istorie, dupa ce vara aceasta tot PSG batea recordul prin aducerea lui Neymar, pentru 222 milioane €. Tocmai acel transfer a obligat formatia pariziana sa intarzie achizitia definitiva a lui Mbappe. Clubul nu ar fi reusit sa respecte clauzele fair-playului financiar daca ar fi trebuit sa plateasca vara aceasta suma de transfer.


Toti noii clienti pot beneficia de BONUSUL de 1000 RON oferit de 888sport »» Click pentru inscriere!

Mbappe poate debuta impotriva lui Metz

Urmatorul meci al lui PSG se va fisputa pe data de 8 septembrie. Astfel, tanarul atacant are sanse sa debuteze chiar in meciul respectiv, impotriva lui Metz. PSG este marea favorita a partidei, cu o cota de 1.13 la 888sport.

Desi au pornit perfect noul sezon, cu patru victorii din patru meciuri, PSG si Monaco sunt acum vazute in mod complet diferit de casele de pariuri. Parizienii au cota 1.08 la castigarea titlului in Ligue 1, in timp ce cota lui Monaco la apararea trofeului a ajuns acum la 10.00.

Sperantele clubului parizian au crescut si in Champions League, acolo unde doar Real Madrid este vazuta ca avand sanse mai bune. „Galacticii” au cota 5.00 la castigarea unui nou trofeu, in timp ce PSG are cota 7.50.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu