Etapa derby-urilor in Liga 1: 6 din primele 7, in meciuri directe! Super cote!

A 15 -a runda a stagiunii de Liga 1 se anunta a fi una dintre cele mai interesante. Aceasta datorit faptului ca 6 primele 7 clasate vor fi angrenate in dispute directe. Exceptia este Viitorul, formatie ce va primi, luni seara, vizita Botosaniului. 

Targu Mures – Astra, sambata ora 20:30
CSU Craiova – Dinamo, duminica ora 15:00
Steaua – Pandurii, duminica ora 20:00

l1

netbet_2015

 Targu Mures – Astra 2.40   3.00   3.20 

Primul meci dintre cele trei se joaca astazi, de la ora 20:30. Targu Mures primeste vizita Astrei, dupa ce in tur vicecampioana i-a administrat actualului lider cel mai drastic esec din acest sezon. Cu 5-1 s-a impus la Giurgiu, echipa antrenata la acel moment de Miriuta!
Astralii spera sa-si ia revansa in aceasta confruntare. Bookmakerii nu exclud varianta, dar inca o data, cu prima sansa la victorie e cotata trupa gazda. Muresenii au un singur esec in ultimele 25 de meciuri de campionat jucate acasa. Este insa vorba de cel mai durerosesec din istoria recenta a clubului,l 1-2 cu Otelul in runda finala a campionatului trecut, rezultat ce a costat-o pe ASA titlul de campioana!


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Ambele dispute ale zilei de duminica sunt de vazut!

netbet_2015

CSU Craiova – Dinamo  2.35  3.00  3.35

CSU Craiova si Dinamo isi disputa un nou episod al unei rivalitati vechi de zeci de ani. Oltenii vin dupa infrangerea la Botosani. Daca ar fi castigat macar un punct in respectiva disputa, Craiova era acum pe loc de baraj.

Dinamo si-a revenit excelent dupa esecul cu Astra, reusind etapa trecuta sa se impuna acasa, in disputa cu Tg.Mures.
In tur a fost 1-0 pentru Dinamo. De altfel toate cele 3 meciuri directe jucate dupa revenirea Craiovei in prima liga, s-au incheiat cu maxim 2 modificari ale tabelei.

 
netbet_2015Steaua – Pandurii  1.50  3.80  7.25

Steaua si Pandurii se vor infrunta duminica seara, de la ora 20:00. Forma gazdelor este una buna, campioana adunand 5 victorii in ultimele 7 runde. De asemenea, elevii lui Radoi ies pe plus in ceea ce priveste ascendentul moral, dupa succesul repurtat in turul cu gorejnii, la Turnu Severin, scor 3-0!
Sa retinem insa si faptul ca Pandurii au o singura infrangere in ultimele  10 partide cu miza, iar in deplasare au legat 3 rezultate pozitive consecutive: victoriile cu Astra si FC Botosani, plus remiza alba de la Craiova.

 


 

Olanda ne da 7 ponturi in cote tentante: Vezi care sunt!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu