Etapa intermediara in Serie A! Ai aici analizele si ponturile etapei a 10-a | Toate meciurile se vad GRATUIT pe net!

serie a

Serie A revine si in timpul saptamanii, special pentru iubitorii fotbalului. De marti pana joi ai cel mai bun fotbal din Italia si o multime de oportunitati de a face profit pe partidele acestei runde. Etapa debuteaza marti, cu disputa atractiva dintre Genoa si Milan, iar cel mai interesant duel al rundei il reprezinta confruntarea dintre Inter si Torino. Palermo si Udinese incheie joi, de la 21:45, etapa cu numarul 10. Toate partidele vor putea fi urmarite live si GRATUIT pe platforma video Unibet! 

Pentru cele mai importante meciuri programate in aceasta runda,  redactia noastra iti va pregati analize si ponturi de calitate. Pe masura ce vor fi publicate, in postarea de fata vor fi adaugate linkuri catre fiecare avancronica in parte (Ai aici avancronica si pontul).


Tronul de lider al “Batranei Doamne” scartaie

Cel mai dezechilibrat duel al acestei etape il reprezinta cel dintre Juventus si Sampdoria, miercuri, de la 21:45. Pe “Olimpico” din Torino, “bianconerii” au nevoie de o victorie concludenta in fata modestei formatii a Sampdoriei dupa ce au pierdut runda trecuta pe San Siro (0-1). Desi oaspetii vin cu un moral bun dupa victoria din derby-ul cu Genoa (2-1), nevoia mare de victorie a elevilor lui Allegri si diferenta neta de valoare dintre cele doua echipe trebuie sa faca diferenta.

unibet tvMi 21:45 Juventus – Sampdoria: Cote – 1.18  7.00  16.50Ai aici avancronica si pontul


“Diavolii” milanezi sunt pe val

Meciul inaugural al rundei se va disputa pe “Stadio Luigi Ferraris”, din Genova, marti , de la 21:45. Gazdele de la Genoa vor primi vizita celor de la AC Milan, intr-una dintre cele mai interesante si echilibrate dispute ale saptamanii in Italia. “Grifonii” stau bine in clasament si se claseaza undeva in zona mediana. Cu toate acestea, au suferit in “Derby della Lanterna”, pierzand derby-ul orasului in fata Sampdoriei. Pe de alta parte, “rossonerii” traverseaza o perioada de exceptie sub comanda lui Vicenzo Montella. Reusind o victorie de exceptie in fata campioanei en-titre Juventus si  obtinand 16 puncte din ultimele 18, echipa din Milano vrea sa-si continue seria de senzatie si in meciul de marti seara.

unibet tvMa 21:45 Genoa – Milan: Cote – 2.90  3.35  2.45Ai aici avancronica si pontul


Unibet TV

Acum ai posibilitatea de a te uita la fiecare meci in parte, prin intermediul platformei Unibet TV. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:Iti deschizi un cont la Unibet si incepi vizionarea partidei sau partidelor preferate . Ca pachetul sa fie complet, Unibet iti da si un pariu gratuit de 150 ron pe care sa-l investesti dupa bunul plac, pe pronosticurile tale. 


Au dat drumul la goluri

Dupa o perioada de seceta in Serie A, Fiorentina a spart gheata duminica, in fata lui Cagliari, marcand nu mai putin de 5 goluri intr-un spectaculos 5-3. Revenindu-si dupa o serie in care marcase un singur gol in ultimele trei partide de campionat, gruparea Viola intalneste “lanterna rosie” Crotone, o echipa care intr-adevar este ciuca batailor in primul esalon italian. Cu un moral ridicat dupa show-ul de la Cagliari, echipa lui Tatarusanu vrea sa repete figura miercuri seara, pe “Artemio Franchi”.

unibet tvMi 21:45 Fiorentina – Crotone: Cote – 1.20  6.75  14.00Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:


Frank de Boer, pe faras

Poate cea mai interesanta disputa a etapei o reprezinta meciul dintre Inter si Torino, miercuri, de la 21:45. Fara victorie de 5 jocuri si cu trei infrangeri la rand, “nerazzurii” s-au prezentat lamentabil si etapa trecuta, in fata Atalantei, unde au pierdut cu 2-1. Oaspetii, in schimb, nu au mai pierdut de 7 etape in Serie A si se afla intr-o continua crestere de forma. Ultimul joc, 2-2 acasa cu Lazio, nu schimba cu nimic imaginea de ansamblu, aceea  ca Torino traverseaza o perioada excelenta si este pregatita sa produca o surpriza placuta si pe “Giuseppe Meazza”.

unibet tvMi 21:45 Inter – Torino: Cote – 1.85  3.50  4.50Ai aici avancronica si pontul


unibet tvMi 21:45 Chievo – Bologna: Cote – 2.10  3.25  3.80 – Ai aici avancronica si pontul

unibet tvMi 21:45 Lazio – Cagliari: Cote – 1.55  4.00  6.50Ai aici avancronica si pontul

unibet tvMi 21:45 Napoli – Empoli: Cote – 1.23  6.25  13.00Ai aici avancronica si pontul

Mi 21:45 Pescara – Atalanta: Cote – 3.00  3.35  2.40 – Ai aici avancronica si pontul

unibet tvMi 21:45 Sassuolo – Roma: Cote – 3.95  3.50  1.95Ai aici avancronica si pontul

J 21:45 Palermo – Udinese: Cote – 2.75  3.20  2.70Ai aici avancronica si pontul

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu