„Intermediare” in Primera si Serie A > Meciuri si cote!

Juventus serie a sursa foto: pixshark.comNe vom bucura de super-fotbal si pe parcursul saptamanii in care abia am pasit. Acesta pentru ca in Primera Division si Serie A avem programate runde intermediare. Fiind pe final de stagiune, intensitate meciurilor creste si o data cu aceasta si miza.

Sursa foto: pixshark.com

PRIMERA DIVISION – etapa a 34-a

Duelul de la distanta pentru titlu, isi va consuma un nou episod. In aceasta etapa, atat Barca, car si Real, au meciuri simple la prima vedere. Catalanii primesc vizita lui Getafe, in timp Real joaca pe Bernabeu cu Almeria.
Derby-ul rundei este Villarreal – Atletico Madrid. Echipa lui Simeone trebuie sa lupte pentru punctele ce-i consolideaza clasare pe podium. Daca Griezmann si compania nu-si vor atinge tinta, Valencia si Sevilla vor incerca sa profite la maxim. Ambele vor evoplua insa in deplsari grele, „liliecii” la Rayo, iar „los rojiblancos” la Elche. Foarte interesant se anunta si derby-ul basc dintre Sociedad si Bilbao.
La retrogrdare avem un Elche – Deportivo. La victorie, gazdele sunt ca si salvate de la rerogrdare. Rezultatul ar complica si mai mult calculele trupei de pe El Riazor.

intermediar sp

 

 

 

 

 

 

 

 

(cote de la Publicbet)

SERIE A – etapa a 33-a

Rezultatele etapei a 32-a  au invoburat apele atat la varful, cat si in partea inferioara a ierarhiei din Serie A. Profitand de derapajele echipelor din Roma, Napoli a revenit in batalia pentru locul 2. La retrogrdare, victorioasa la Fiorentina, Cagliari spera din nou la mentinerea in Serie A.

In etapa a 33-a, Napoli are meci intr-un fief greu. Adversara ii va fi Empoli, echipa cu doar 9 infrangeri stagionale, insa cu 17 egaluri adunate!! Si Roma are o deplasare grea la Sassuolo. Doar Lazio pare a fi favorita certa, pe Olimpico, contra Parmei, insa dupa cele intamplate in ultimele meciuri, pe ce mai putem si siguri?!

Juventus a pierdut derby-ul orasului Torino, insa rezultatul nu schimba datele problemei. „Batrana doamna” revine pe teren propriu, pentru intalnirea cu Fiorentina. Oaspetii vor sa-si ia revansa dupa eliminarea din cupa, dar forma de moment a gruparii „viola”, nu prea sustine varianta.

intermediar it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(cote de la Publicbet)


 

Bournemouth vs Bolton: Gazdele, la o victorie de Premier League!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu