EURO 2016-BARAJ: Azi, Norvegia – Ungaria (0-1). Maghiarii, fara unul dintre cei mai buni oameni ai lor. Cine castiga primul bilet pentru EURO?! Pe cine pariem?!

Ungaria si Norvegia se intalnesc in aceasta seara (ora 21.45, in direct, la Digi Sport) la Budapesta in mansa secunda a barajului pentru accederea la Campionatului European de fotbal.
Meciul de pe ”Albert Flórián” se anunta unul de foc, dupa succesul surprinzator al Ungariei din urma cu trei zile de la Oslo. A fost 1-0 pentru Ungaria, prin golul debutantului Kleinheisler.

Maghiarii nu vor putea conta in aceasta seara pe unul dintre cei mai buni oameni, veteranul Zoltán Gera, 36 de ani. Gera e suspendat pentru returul de la Budapesta. Va reveni insa Roland Juhász, absent in prima mansa.
Unguria e la un pas de o calificare istorica, prima la un turneu final din 1986. Campionatul Mondial din Mexic, din 86, a fost ultimul turneu final la care nationala de fotbal din tara vecina a participat.

Per-Mathias Høgmo, antrenorul Norvegiei, a promis ca va face mai multe modificari fata de echipa de la Oslo, dar nu si-a dezvaluit intentiile.
”Am fost dezamagit dupa infrangerea de pe Ullevaal, dar le-am spus jucatorilor ca acesta este, pur si simplu, rezultatul de la pauza. Avem nevoie doar de un gol la Budapesta pentru a schimba soarta calificarii. Va fi interesant cum va aborda Ungaria aceasta partida. Se retrag din primul minut, apara rezultatul din tur, sau vor veni peste noi? Fotbalul este un joc plin de surprize, de aceea ne place”, a spus Per-Mathias Høgmo.

Ungaria – Norvegia
”Groupama Arena”, Budapesta
Arbitru: Carlos Velasco Carballo (Spania)
ECHIPE PROBABILE
Ungaria: Király – Kádár, Juhász, Guzmics, Fiola – Dzsudzsák, Elek, Nagy, Kleinheisler – Németh, Szalai.
Absent: Gera (suspendat)
Norvegia: Nyland – Elabdellaoui, Forren, Hovland, Aleesami – Skjelbred, Tettey, Johansen, Berget – Henriksen; Pedersen.
Absent: Forren (bolnav)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu