EURO 2016: Cine va iesi golgheterul turneului din Franta?!

Marile campionate s-au incheiat deja, iar toate gandurile deja se indreapta spre Euro. O parte din selectioneri au si anuntat lotul pentru turneul final, altii doar lotul preliminar, data limita fiind 31 mai. Noi insa ne-am gandit la altceva: Cine are cele mai mari sanse sa iasa golgheterul competitiei?!

Unibet ne ofera deja cotele pentru jucatorii cu cele mai mari sanse de a iesi golghetrii competitiei, dar si cote pe masura, pentru ceilalti jucatori ce vor lua parte in aceasta vara la turneu. Mai jos aveti primii 10 favoriti, in viziunea celor de la UNIBET, de a iesi golgheterii competitiei:

Golghetri

Dupa cum bine vedem, primii trei fotbalisti vin de nationalele, care se afla printre favorita de a pune mana pe marele trofeu. Muller, Ronaldo si Griezmann. Interesanta este faptul ca in primii 10 favoriti sa castige titlul de golghter, se afla si Pablo Alcacer, jucatorul Valenciei, care a avut un sezon bun sub culorile liliecilor. Insa surpriza vine de la selectionerul Spaniei, Del Bosque, care nu l-a inclus nici macar pe lista preliminara de 25 de jucatori. 🙂

In sectiunea de comentarii, echipa PARIURI1X2 va invita sa va exprimatii parerile cu privire la potentialii castigatori ai titlului de golgheter al Campionatului European.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu