Euro 2016, grupa I: Albania, la un pas de EURO!

Odata cu extinderea numarului de echipe participante, editia 2016 a Campionatului European ne va propune o serie de nume surpriza in ceea ce priveste echipele calificate. Islanda este o certitudine, iar Tara Galilor si Irlanda de Nord se pregatesc de asemenea pentru turneul organizat de Franta. Pe langa acestea, reprezentativa Albaniei!

Grupa I, clasament: Portugalia 15p, Danemarca  12p, Albania 11p, Armenia  2p, Serbia 1p
Meciuri
Joi, 8 octombrie
(21:45) Albania – Serbia  2.245  3.00  2.89
(21:45) Portugalia – Danemarca  1.70  3.40  4.89

Albania a depasit deja toate asteptarile, prin calificarea la baraj. Are locul 3 asigurat, insa jocul rezultatelor, dar mai ales, meciul in plus pe care-l are de disputat fata de Danemarca, ii ofera o imensa oportunitate de a urca pe pozitia secunda! Aceasta cu atat mai mult cu cat in ultima partida a campaniei, danezii joaca pe terenul portughezilor, confruntare in care CR7 si compania pot transa, la victorie, calificarea.

Daca pierde la pe Estadio AXA din Braga, Danemarca ar ramane de 12 puncte, unul peste Albania, care ar avea nevoie in ultimele 2 etape de tot atatea puncte, pentru a prinde pozitia ce o duce direct la turneul continental. La egalitate de intre cele doua, danezii sunt avantajati de rezultatele directe: 0-0 acasa, 1-1 in Albania.

In etapa penultima, albanezii au pe teren propriu un meci de foc, atat la propriu, cat si la figurat, cu Serbia, codasa grupei. Gazdele pornesc usor favorite la victorie, insa sarbii, la capatul unei noi campanii dezastruoase, nu mai au decat o singura tinta: sa-i puna bete in roate marii rivale politice. Meciul tur a fost castigat la masa verde de Albania, dupa incidentele cunoscute.
Chiar daca vor pierde intalnirea cu sarbii, iar rezultatul din Portugalia – Danemarca le va fi avantajos, albanezii vor mai avea o sansa de a urca pe locul 2. In ultima etapa, duminica, 11 octombrie, nationala pregatita de Di Biasi joaca in Armenia. In aceeasi zi, Portugalia are meci in Serbia.


Preliminariile EURO2016 – Grupa A: Stim calificatele, ne trebuie locul 3!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu