Numarul de tricouri ale Elvetiei rupte si alte „speciale” de la Euro 2016

euro 2016

Euro 2016 a avansat dincolo de faza grupelor si ne va oferi o multime de meciuri tot mai interesante. Unibet nu se lasa mai prejos, pregatind o serie de „speciale”


Pariaza de pe mobil! La Unibet nu poti incepe cu stangul!

Euro 2016: Pariuri speciale

Turneul Euro 2016 este mai mare ca oricand si cu 16 echipe calificate in faza eliminatorie, avem parte de 15 meciuri dincolo de faza grupelor. Printre cele 16 echipe calificate sunt cateva, ca Islanda sau Irlanda de Nord, pentru a numi doar doua, care au depasit deja asteptarile. Ele vor ataca fazele superioare, dar este foarte probabil sa adopte o strategie defensiva. Adesea echipele mai mici incearca sa loveasca pe contra-atac sau isi incearca norocul la lovituri de departajare in astfel de meciuri.

inregistreaza-te - unibet

Unibet ofera o serie de pariuri cu privire la numarul de meciuri care se vor decide dupa prelungiri sau penaltyuri sau numarul de goluri inscrise in prelungiri. Astfel, pentru peste 2,5 goluri marcate in prelungirile meciurilor, cota este de 1,65. Pentru peste 2,5 meciuri decise dupa penaltyuri cota este chiar mai mica, la 1,50. Aveti si optiunea de a paria pe numarul exact de meciuri decise dupa lovituri de departajare. Daca pariati pe trei meciuri decise dupa penaltyuri va mariti bugetul de patru ori. Daca totusi credeti ca vor fi putine meciuri care se vor decide dincolo de cele 90 de minute regulamentare, aveti optiunea de a paria pe sub 4,5 meciuri care sa intre in reprize de prelungiri, cu o cota de 1,90.


likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

Granit Xhaka a fost nevoit sa isi schimbe tricoul de doua ori, dupa ce echipamentul de jos s-a rupt in meciul cu Franta. Aceeasi problema au avut-o inca doi coechipieri ai sai. Mijlocasul lui Arsenal a glumit dupa meci spunand ca spera ca Puma nu produce si prezervative. In urma acestor evenimente, Unibet a pregatit un pariu inedit: Numarul de tricouri ale Elvetiei rupte in timpul meciului din optimi. Cota pentru nici un tricou rupt este de 1,16. La un tricou rupt, cota creste la 6,50 si ajunge la 15,00 in cazul in care se rup doua tricouri, dar, in mod curios, cota scade la 7,50 pentru trei sau mai multe tricouri rupte.


Citeste si:

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu