Sferturile Euro 2016 ne rezerva meciuri extraordinare in jumatatea inferioara a tabloului

Faptul ca echipe ca Anglia si Spania nu au reusit sa isi castige grupa de la Euro 2016 a dus la o configuratie extrem de interesanta a tabloului in fazele eliminatorii ale turneului.


Euro 2016: Pariaza fara grija rezultatului la NetBet!

Euro 2016: Potentiale meciuri din sferturi

Tabloul din fazele eliminatorii de la Campionatul European era prestabilit, echipele fiind repartizate pe tablou in functie de clasamentul din grupe. Astfel, in urma unor surprize mai mici sau mai mari, am ajuns sa avem o situatie foarte interesanta. Pe o parte a tabloului se vor infrunta echipe ca Germania, Italia, Spania, Anglia si tara gazda, Franta.

Pe cealalta parte, cele mai bine cotate echipe calificate sunt cele ale Croatiei, Portugaliei si Belgiei, carora li se alatura altele ca Tara Galilor, Irlanda de Nord sau Ungaria. Astfel, castigatoarea meciului Croatia – Portugalia, precum si Belgia nu au un traseu foarte dificil pana in semifinala. Interesant este faptul ca nici una dintre echipele de pe aceasta parte a tabloului nu a castigat vreun titlu european. Astfel, au crescut sansele de a avea o castigatoare noua la Euro.

inregistreaza-te - netbet

Romanii ar trebui sa urmareasca echipa Irlandei de Nord cu invidie, intrucat, daca Romania ar fi invins cu 1-0 Albania in meciul decisiv, am fi preluat de la nord-irlandezi traseul in partea superioara (si mai usoara) a tabloului.


likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

Daca presupunem ca nu vor fi surprize in optimi si ar castiga toate favoritele conform cotelor de la NetBet*, iata cum ar arata sferturile:

Polonia (cota 1,60 cu Elvetia) – Croatia (cota 1,83 cu Portugalia)
Tara Galilor (cota 1,43 cu Irlanda de Nord) – Belgia (cota 1,21 cu Ungaria)
Germania (cota 1,18 cu Slovacia) – Spania (cota 1,50 cu Italia)
Franta (cota 1,16 cu Irlanda) – Anglia (cota 1,21 cu Islanda)

*Cotele NetBet trecute sunt cele pentru calificare in faza urmatoare, indiferent daca ar fi nevoie de prelungiri sau lovituri de departajare.


Citeste si:

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/pachetul-de-bun-venit-netbet-1550-ron/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu