Euro 2016: Sanse pentru toata lumea, in noul sistem!

Europeanul din Franta va fi primul din istorie la care vor participa 24 de echipe. Tragerea la sorti pentru cele 6 grupe ale competitiei va avea loc pe data de 12 decembrie, la Paris.

Din cauza rezultatelor mai slabe inregistrate in acest an, in preliminarii, Romania are sanse mari sa fie repartizata doar in a treia urna valorica la aceasta tragere la sorti. Din prima vor face parte Franta, Germania, Spania, Portugalia si Anglia. Pentru ultima pozitie in urna capilor de serie de bat Belgia si Italia. „Dracii rosii” pot urca pe locul 1 in ierarhia mondiala a nationalelor, daca reusesc sa se impuna contra Israelului, in ultima etapa a preliminariilor.

Scenariile pentru grupa pe care Romania o va aborda la turneul continental sunt multiple. Putem pica intr-o serie de cosmar, cu Germania – campioana mondial en-titre si Italia – finalista la ultimul Euro, dar si intr-o alta mai usoara, cu Ucraina si Albania, ultima, marea surpriza a preliminariilor.

16 din 24 in optimi!

Cert este faptul ca in orice grupa ne-am afla, sputem lupta cu sanse bune pentru calificarea in fazele eliminatorii. Aceasta pentru ca, in noul sistem, in cadrul Euro 2016 merg in optimi primele doua clasate din fiecare grupa, dar si cele mai 4 locuri 3. Cu alte cuvinte, cu exceltia formatiilor ce vor incheia ultimele in grupe, rateaza optimile doar inca 2 nationale!

Euro 2016 se va disputa in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016.


 

Preliminarii CE2016: Analizam grupa E si alegem ponturile si Bonusul de la Netbet !


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu