EURO 2016: Se dau ultimele bilete pentru Europeanul de anul viitor! Maine, primul meci din „baraj”!

Au mai ramas patru locuri pentru turneul final al Campionatului European de fotbal de anul viitor din Franta, competitie la care nationala Romaniei e deja calificata.
Ungaria, adversara tricolorilor in Grupa F, deschide, alaturi de Norvegia, „balul barajului”.
Maine seara, pe „Ullevaal Stadion” din Oslo, Norvegia si Ungaria disputa primul act al dublei manse de calificare la EURO 2016. Partida Norvegia – Ungaria va fi arbitrata de englezul Mark Clattenburg, 40 de ani, unul dintre cei mai buni arbitri din fotbalul european. Mark Clattenburg e omul care a condus la centru ultimul meci al Croatiei in calificari, 1-0 in Malta.

Norvegia, echipa pregatita de Per-Mathias Høgmo, a incheiat pe locul trei Grupa H (la un punct de locul doi), din care au mai facut parte Italia, Croatia (calificate de pe primele doua locuri), Bulgaria, Azerbaijan si Malta.
Norvegia a pierdut calificarea directa in ultima etapa, cand a pierdut pe „Stadio Olimpico” din Roma, in fata Italiei, desi a condus cu 1-0 din minutul 23 pana in minutul 73. Scor final, Italia – Norvegia 2-1.

Ungaria n-a mai fost la un turneu final din 1986, de la Mondialul din Mexic, cand a plecat acasa dupa faza grupelor, cu o victorie si doua infrangeri. Echipa din 1986 e considerata de unguri drept ultima generatie de fotbalisti adevarati! Dupa acel turneu final, fotbalul maghiar a intrat in criza, perioada in care a pierdut, rezultat istoric (!), inclusiv in fata Maltei!!!
„Parasita” in plina campanie de calificare pentru EURO 2016 de antrenorul Pál Dárdai, care a preferat sa ramana doar la Hertha Berlin, nationala maghiara a fost preluata, la recomandarea lui Dárdai, de neamtul Bernd Storck, 52 de ani, fost fundas la VfL Bochum si Borussia Dortmund.

Programul meciurilor din barajul pentru EURO 2016:
– 12 nov.-tur/ 15 nov.-retur
Norvegia – Uungaria
– 13 nov.-tur/ 16 nov.-retur
Bosnia-Herzegovina – Irlanda
– 14 nov.-tur / 17 nov.-retur
Ucraina – Slovenia
Suedia – Denemarca

foto: www.uefa,com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu